Augusta beigās, Futbola skolas ''Ventspils'' 2015. un 2014. gadā dzimušie zēni devās uz Polijas pilsētu Plocku, kur piedalījās “Wisla Plock Youth Cup”. Kopvērtējumā mūsu komandas izcīnīja 3. vietu U9 vecuma grupā 18 komandu konkurencē, savukārt U-10 komandai 11. vieta no 18 komandām.

Trīs dienu laikā abas komandas aizvadīja spēles pret spēcīgām komandām no Polijas, Lietuvas un Latvijas. Jāatzīmē, 2015. gada vecuma grupā pirmo 3. vietu ieguvējas bija tieši komandas no Latvijas, uzvaras laurus plūcot FS Daugavpils komandai, kura finālā pārspēja Mārupes NSS.

Turnīra atklāšanas ceremonija notika Wisla Plock stadionā, kas ir vietējās Wisla Plock komandas centrālais stadions ar 15 000 sēdvietām.

Galvenais komandas treneris Ņikita Rozancevs: “Turnīŗs bija labi noorganizēts un aizvadīts uz kvalitatīviem laukumiem, jo īpaši U9 vecuma grupā, kur spēles tika spēlētas uz dabīgā zālāja. Liels prieks ir par 2015. gada komandu kuri izcīnīja savu pirmo medaļu. Ceru ka šis panākums motivēs viņus turpināt cītīgi trenēties. Šī ir lieliska pieredze, lai turpinātu attīstīt savas futbola prasmes. Paldies visiem vecākiem kuri atbrauca un trīs dienas atbalstīju mūsu komandas.”

U9 rezultāti:
- SSM WISŁA PŁOCK BIALI 1 : 3 FS VENTSPILS;
- RFS ACADEMY RIGA 1 : 1 FS VENTSPILS;
- DAUGAVPILS FS 3:0 FS VENTSPILS;
- MKS BŁĘKITNI GĄBIN 2 : 2 FS VENTSPILS;
- FK VILNIUS-2015 0 : 4 FS VENTSPILS;
- FS VENTSPILS 2 : 4 DELTA SŁUPNO;
- FS VENTSPILS 1 : 3 AP SOKÓŁ SEROCK;
- FS VENTSPILS 4 : 1 MABO PIOTRKÓW TRYBUNALSKI;
- AP BRONOWICE LUBLIN 1 : 1 FS VENTSPILS (uzvara pēc spēles soda sitienos);
- DAUGAVPILS FS 4:1 FS VENTSPILS;
- FK VILNIUS 2 : 4 FS VENTSPILS.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: