Jauki vai ne

žurka70 | 28.03.2025, 10:48:30 | 943

Ukrainas civiliedzīvotājiem Latvijā plāno palielināt neapliekamo minimumu līdz 510 eiro
Tajā pat laikā vietējie pensionāri saņem zem 300eu par verdzību darbu 40 gadu garumā

Komentāri (13)

• -4
    sranskis Pirms 2 dienām, 20 stundām

Un kur problēma? Es protams neteikšu, ka pati vainīga, ka vergoji, bet ne strādāji un pelnīji sev pensiju.

• -5
    žurka70 Pirms 2 dienām, 20 stundām

Problēma kundzīt tur,ka jau sāk piegriezties tie ukri,viss tik šiem,lai pašu tauta pusbadā sēd,viss tik viņiem
    ..чемодан вокзал Украина

• -3
    sranskis Pirms 2 dienām, 19 stundām

Ko viņi Tev, konkrēti Tev ir atņēmuši vai kā citādi ierobežojuši Tevi? Tas Tev nepielec, ka ukraiņi pašlaik attur rašistu ordas? Pakalusies krievu kanālus, ko šie runā un domā.

• -1
    Heinrich's Pirms 2 dienām, 14 stundām

sranskim
    Taisni tā.Mūsu ienaidnieku ienaidnieki ir mūsu draugi.
    Tikai-ja kādreiz Ukrainā kaŗadarbība beigsies,vai šiem mazkrievu bēguļiem Latvija nebūtu jāatstāj?

• -3
    vau Pirms 2 dienām, 19 stundām

Jā ,par mani smējas ka es centos nomaksat valstij visus nodokļus. Tagad pensija ir virs 1000 eiro stāžs ari virs 40 gadiem. . Ja gaja grūti neslepšu ,bet tiem 300 eiriķniekiem pa ausīm vajadzetu nevis pensiju. Gadijuma darbi ,nauda aploksnē pensiju nenes. toties ļoti labs pazīstams cilveks kurs smējās ko es maksaju tagad vaino valsti. Pasarg dievs ko pateikt tad uzreiz eksplode. Visa pasaule vainīga ka pensija ap 400 eiro. Toties ka dzīvoja, gan pirka masīnas gan personigais uzņēmums utt. Pretigi daudz reiz paliek skatīties tos bļaurus.

• -11
    Pamuļķis Pirms 2 dienām, 16 stundām

Nu visu cieņu tavā priekšā
    nu ko tu par to tagad vēlies??
    medaļu saņemt,vai var būt Zelta oskaru???
    nu jā pensija liela
    bet nekas cits iespējams arī nav
    nav ne auto,ne māja,ne pašam sava dzīvokļa
    Ir liela atšķirība
    Dzīvot un var izdzīvot
    Jādzīvo ne jau kungiem tikai,bet arī kalpiem

te viens otrs izspļauj tādu teikumu
    pats(e) vainīga kad vergoja
    ja tas cilvēks nebūtu vergojis krievu labā
    Butu jums tāda Latvija

• -3
    vau Pirms 2 dienām, 16 stundām

Atvaino man tiešām reali riebjas tev atbildet Trauklupat kurš pārtapa par pamulķu rikdrānu. Tas tā ja runājam nopietni.. Man ir personīgā māja ,privātīpašums. Šodien vareju pat sauļoties sēta nebaidoties ka kāds pamuļķis mani redzēs. Ja par masīnu bija ,bet negribeju ka parādīsies ziņa ka kadam senioram pie stūres palicis slikti un viņš izraisījis avariju . Ne visiem atļauj veselība. Tas gan . Neesmu no tiem kuri pozē uz savas mašīnas fona lai palielitos. Jā nepatīkami ,bet es to pieņemu ka realitati ,tāpēc atteicos. Nu būtu izgajis to komisiju ,bet iztikšu. Ko darīt prieka pec man pietiek ,varu pat nedeļu uz ielas neiziet. Protams sestdienas velk pie zivju sievām ,kapostveciem un kartupeļu onkām tirgū. Uzrakstīsu tev atbildi un laižos uz krāmu tirdziņu . Noteikti tur būs kāds šedevrs. Tev to nesaprast ka jadzīvo ir savam priekam . Jāzina vis kas notiek pasaule ,jāpavelk uz zoba pamuļķi, Smejošie zirdziņi ,jylo, stidenti ,kriskas utt. Tiki ir jāstrādā mūžā lai tas būtu. Nēmīz pāāl .

• -7
    Pamuļķis Pirms 2 dienām, 12 stundām

Biju aizbraucis uz krāmu tirgu
    Kas bija par krāmu tirgu...ooop man pat mute atkārās
    Nu tāds krāmu tirgus....vienīgais krāms kas tur pietrūka bija karloviča kungs...
    Ja tas ir krāmu tirgus tad es esmu kosmonauts

• 0
    sranskis Pirms 2 dienām, 11 stundām

Varēji pats aiznest kādu krāmu vai izlikt sevi pārdošanā kā nevienam nevajadzīgu!

• -5
    Pamuļķis Pirms 2 dienām, 5 stundām

kam tad ir vajadzīga
    pamuļķa trauklupata???

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 1 dienas, 23 stundām

Trauklupat Pamuļķis ir zinātājs par krāmu tirgu un vis kas saistīts ar CCCP kad bija tev labi

• -3
    Pamuļķis Pirms 1 dienas, 20 stundām

visu cieņu karloviča kungs
    kā tu domā vai cilvēks kurs visu savu mūžu ir nodarbojies ar restaurācijas darbiem
    un ir braukājis pa krāmu tirgiem
    uz Rīgu,uz latgalīti
    uz Liepāju
    uz Klaipēdu
    uz Mažeiķiem
    jēdz par tādu lietu,kā krāmu tirgus
    vai arī ir pilnīgi nejēga???
    kā jums šķiet

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 1 dienas, 2 stundām

Pamuļķis atzinās ka ir Trauklupata , paškritika ir augstā līmenī

Pievieno komentāru: