Sociālajā vietnē Facebook kāda sieviete pastāstīja par gadījumu Staldzenē, kur pie kādas kundzītes mājās bija ieradušies it kā Sociālā dienesta darbinieki. Šajā gadījumā viss beidzās veiksmīgi, bet vēlamies vērst iedzīvotāju uzmanību uz to, ka krāpnieki nesnauž un sirdsapziņa viņiem ir svešs vārds.

Sieviete raksta:
VĒLOS BRĪDINĀT APKĀRTĒJOS
Nedēļas sākumā, Staldzenē, kaimiņienei (60 gadi) ienākuši mājā trīs cilvēki un stādījušies priekšā, kā sociālie darbinieki. “Mēs no sociālā dienesta apsekot un paskatīties, kā Jūs dzīvojat. Ko ēdat, kur mazgājaties utt.” Kaimiņiene laipni visu atbildēja.
Jāpiebilst, ka viņas māja nav no šikajām un viņa dzīvo viena. Klusa un nemanāma apkārtējiem.
Kas mums likās visjocīgākais, ka šie cilvēki jautāja vai jūs nevēlaties dzīvot vienistabas dzīvoklītī un mēs palīdzēsim pārdot māju!
Cilvēki devās šoreiz prom un atvadījās līdz citai reizei.
Esiet vērīgi aprunājieties ar sev tuvumā esošajiem pensionāriem un vientuļajiem cilvēkiem. Nelaidiet iekšā svešos, neko neparakstiet un saglabājiet skaidru prātu. Šis bija krāpniecisks gājiens, jo noskaidrots zvanot uz sociālo dienestu, ka neviens nekur nav braucis.
Sargāsim sevi un savus īpašumus!

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Heinrich Pirms 7 stundām, 42 minūtēm

    Priekš tādiem vajag turēt aizdurvē sagatavotu beisbola nūju vai šmucspanni.Atkarībā no apstākļiem.

  • 0
    sranskis Pirms 2 stundām, 12 minūtēm

    Šmucspannis ir pielietots, bet tagad padomā kas labāks. Pašaudzētu čili piparu novārījums. Puslitra burciņa vienmēr koridorā pa ķērienam!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: