''Nāc pulkā!'' 15. jubilejas reizē aicināti visi nūjotāji tikties Ventspilī, kad 14.septembrī plkst. 11.00 jaunajā trasē tiks dots starts Vislatvijas nūjošanas festivālam, kurā organizatori ir sagatavojuši vairākus lieliskus pārsteigumus.

Pirmais un galvenais, ka tiek mainīta nūjošanas trase, kuras starts un finišs būs kā ierasts Piedzīvojumu parkā, bet trase vedīs pa gājēju un veloceliņiem cauri Piejūras parkam un Brīvdabas muzejam, kurā šogad noslēgusies servisa ēkas rekonstrukcija. Kā saldais ēdiens maršrutā iekļauts arī posms gar Baltijas jūru, bet atpakaļceļā būs iespējams izbaudīt Ventspils veloceliņus paralēli Mazbānīša trasei.

Otrkārt, dalībnieki veiks tikai vienu 7km apli, kurā būs dažāda veida segums, gan cietais, gan grants gan Baltijas jūras piekrastes smiltis.

Treškārt, apbalvoti kopējā grupā tiks seši ātrākie un sešas ātrākās nūjotājas.

Piesakoties līdz 13.septembrim dalības maksa nav, bet piesakoties sacensību vietā 14.septembrī, festivāla dienā, dalības maksa 5.00 EUR.
Visi interesenti, kuri nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā aicināti pieteikt savu dalību reģistrācijas sistēmā racetiming.lv

Nūjot draugu un kolēģu pulkā ir interesantāk, tāpēc nestāvi malā – piesaki festivālam sava kolektīva komandu. Skaitliski lielākās komandas tiks pie pārsteiguma balvām.
Pasākuma laikā ikvienam interesantam būs arī iespēja instruktora vadībā apgūt pirmās nūjošanas iemaņas. Interesentiem, iepriekš piesakoties, tiks nodrošinātas nūjas. Nūju pieteikšana pa tālruni: Aiva 28339697.

Vislatvijas nūjošanas festivāls nebūs tikai nūjošanas pasākums, bet pēc finiša dalībnieki saņems jau par tradīciju kļuvušo īpaša dizaina cepuri, kuras dāvināšana nu jau ir kā viena no nūjošanas festivāla pamattradīcijām. Būs iespēja baudīt spēka putru un svētku torti, kā arī piedalīties loterijā, kur tiks izlozēta galvenā balva – TELEVOZORS, kā arī citas balvas no zinātnes centra “VIZIUM”, Brīvdabas muzeja, Ūdens Piedzīvojumu parka u.c.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Covid 19-24.ventspils.lv Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    Sen to vajadzēja!
    Nav ko māžoties pa pilsētas bruģi un asfaltu.Un,kas gribēs noskatīties,atradīs iespēju.Nevajag uzbāzties ar sportu tādiem,kam spirts tuvāks.

  • 0
    Persona Pirms 2 nedēļām

    Beidzot uzklausīti ar iedzīvotāju ierosinājumi.
    Iesaku visus šos lielos pasākumus rīkot šādi-nevis paralizējot pilsētu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: