Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 3 dienām, 8 stundām
Interesanta remonta darbi , vakar vaļā , šodien ciet , kad remonts bija Mego veikalā , jau laicīgi zināja cilvēki no kura datuma veikals ciet un kurā datumā veikals būs vaļā .. interesanti, kad būs atbilde
+7
-1
Barons (Freiherr von ...)Pirms 3 dienām, 1 stundas
Kondrad Karlowitz kung. Aiz kō vaidziks zinat?Varet tokš iet uz kād citt Bōd.Ekš tō Rajon ir 2 (diu) citt veikal-viens mazaks,oters lielaks,le zinat.
+7
0
Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 2 dienām, 22 stundām
Baron dzīvo savā muižā un braukā ar sav Volg , ir veikal , bet ir cenas , kas atšķiras, tu zini , kas bija Barons Volfs , kam bija 36. muižas 200 000 hektāri , kas bija atbrīvoti no nodokļiem, bet zemnieks latvietis maksāja nodukļus , un ne velti svilināja muižas , un baroni skrēja pie Krievijas un lūdza palīdzību ar kazaku slepkavniekiem .....
+7
-1
Barons (Freiherr von ...)Pirms 2 dienām, 20 stundām
Kondrad Karlowitz kung. Kā nebūs zinat sav Ciltskōk?Man Senč ir no 2 (diu) ievērojam dzimt,le zinat.Von Wolff un von Ungern-Sternberg. Aber man Muiž ne viens svilinat nav bijs un ne būs,es dōmat.Aiz tō,ka manam ir lab sadzīvošan ar sav Muiž ļaudim. Un vel es bus atzīmet,ka vel vien Citro Bōd ir uz Pōrukk/Indženier iel.Tur tō Cen vaidzet būt tād pašš,ka iekš tō mazo.
+7
0
Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 2 dienām, 9 stundām
Protams Baron , ka ne vis muiž nesvilināj , mans vectēva tēvs no Baron dabūja zemi mežu un uzcēlā māju , saimniecību, lopi , zirgi , un gāja vis labi , 1940 gadā CCCP okupēja Latviju, visu atņēma un izsūtīja uz Sibīriju, citi aizmuka uz ārzemēm, paldies okupanti un tie , kas vēl tagad atbalsta Krievijas okupantus , lai jūs sapūstu uz gultu un ūdens glāzi jūs nesaņemtu
+1
-7
jokerPirms 2 dienām, 8 stundām
Slimais ēzelis barons tagad raud ka viņa vefs atsuka no Ventspils, le zinat :))
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (8)
Paps rubī ciet to bod.
Laikam rekonstrukcija kapitālā paredzēta.
Interesanta remonta darbi , vakar vaļā , šodien ciet , kad remonts bija Mego veikalā , jau laicīgi zināja cilvēki no kura datuma veikals ciet un kurā datumā veikals būs vaļā .. interesanti, kad būs atbilde
Kondrad Karlowitz kung.
Aiz kō vaidziks zinat?Varet tokš iet uz kād citt Bōd.Ekš tō Rajon ir 2 (diu) citt veikal-viens mazaks,oters lielaks,le zinat.
Baron dzīvo savā muižā un braukā ar sav Volg , ir veikal , bet ir cenas , kas atšķiras, tu zini , kas bija Barons Volfs , kam bija 36. muižas 200 000 hektāri , kas bija atbrīvoti no nodokļiem, bet zemnieks latvietis maksāja nodukļus , un ne velti svilināja muižas , un baroni skrēja pie Krievijas un lūdza palīdzību ar kazaku slepkavniekiem .....
Kondrad Karlowitz kung.
Kā nebūs zinat sav Ciltskōk?Man Senč ir no 2 (diu) ievērojam dzimt,le zinat.Von Wolff un von Ungern-Sternberg.
Aber man Muiž ne viens svilinat nav bijs un ne būs,es dōmat.Aiz tō,ka manam ir lab sadzīvošan ar sav Muiž ļaudim.
Un vel es bus atzīmet,ka vel vien Citro Bōd ir uz Pōrukk/Indženier iel.Tur tō Cen vaidzet būt tād pašš,ka iekš tō mazo.
Protams Baron , ka ne vis muiž nesvilināj , mans vectēva tēvs no Baron dabūja zemi mežu un uzcēlā māju , saimniecību, lopi , zirgi , un gāja vis labi , 1940 gadā CCCP okupēja Latviju, visu atņēma un izsūtīja uz Sibīriju, citi aizmuka uz ārzemēm, paldies okupanti un tie , kas vēl tagad atbalsta Krievijas okupantus , lai jūs sapūstu uz gultu un ūdens glāzi jūs nesaņemtu
Slimais ēzelis barons tagad raud ka viņa vefs atsuka no Ventspils, le zinat :))