Ventspils Augsto tehnoloģiju parks aicina sievietes no Ukrainas un citām valstīm līdz 31. oktobrim pieteikties uzņēmējdarbības atbalsta programmai, kuras laikā tiks nodrošinātas apmācības, konsultācijas, kā arī materiāli un Ventspils dizaina darbnīcas RADE iekārtas savas biznesa idejas īstenošanai.

Plašāka informācija un pieteikšanās latviešu, ukraiņu un angļu valodā šeit: vatp.lv/bsi4women.

Iniciatīvas mērķis ir nodrošināt individuāli pielāgotu inkubācijas programmu, lai sniegtu iespēju attīstīt savas uzņēmējdarbības prasmes un pārbaudīt biznesa potenciālu. Inkubācijas programma ilgs no 2024. gada 11. novembrim līdz 2025. gada 31. martam.

Pieteikšanās notiek šādā kārtībā:

1) Lai iesniegtu pieteikumu, jāreģistrējas tīmekļa vietnē startuphive.eu, un jāatzīmē Latvija kā reģistrēšanās valsts. Pieteikuma anketa pieejama arī ukraiņu un angļu valodā.

2) Pēc reģistrācijas galvenajā lapā būs redzama pieteikuma forma, kas jāaizpilda tā, lai programmas koordinatoriem rodas skaidrs priekšstats par biznesa idejas.

3) Pirms pieteikuma iesniegšanas pārbaudiet vai ir iekļauta visa nepieciešamā informācija, jo labot pieteikumu pēc tā iesniegšanas nebūs iespējams. Pieteikumu ir iespējams saglabāt un iesniegt vēlāk.

Iesniegtie pieteikumi tiks izvērtēti, un pieteikuma iesniedzēji tiks aicināti uz individuālu konsultāciju, kuras laikā tiks pieņemts lēmums par dalībnieku apstiprināšanu inkubācijas programmā. Pēc biznesa ideju apstiprināšanas tiks izstrādāts individuāls inkubācijas plāns, piesaistot nepieciešamos mentorus un ekspertus. Programmas laikā tiks nodrošinātas gan tiešsaistes, gan klātienes apmācības par dažādām ar uzņēmējdarbību saistītām tēmām.

Ja pieteikuma pildīšanas laikā rodas jautājumi, aicinām sazināties ar mums: Sandra Rožkalne, [email protected] +371 26831772.

Projekta mērķis ir palīdzēt sieviešu dzimuma pārstāvju bēglēm no Ukrainas un ārpus tās dibināt savu biznesu un kļūt par aktīvām sabiedrības loceklēm. Ticis izveidots visaptverošs instrumentu klāsts, tajā skaitā inkubācijas programma, digitālā platforma, vadlīnijas un citi rīki, kas palīdzēs vadīties uzņēmējdarbības jomā citā Baltijas jūras reģiona valstīs. Projektā piedalās partneri no septiņām Baltijas jūras reģiona valstīm – Polijas, Norvēģijas, Dānijas, Igaunijas, Lietuvas, Latvijas un Zviedrijas.

Aktivitātes tiek īstenotas Eiropas Savienības INTERREG Baltijas jūras reģiona programmas projekta “The Baltic Sea Initiative for the Development of Business Activity of Refugee Women” (projekta Nr. #C003) ietvaros. Vairāk informācijas: www.vatp.lv/projekti/bsi4women.

Lasi vēl

Komentāri (8)

  • 0
    Pilsēta Pirms 1 dienas, 20 stundām

    Priekš kam? Ja var turpināt sēdēt augstskolas kopmītnēs un gaidīt atbalstu kuru devēji dod ar abām rokām.
    Un pasakiet tikai ka tā nav?

  • 0
    sranskis Pirms 1 dienas, 16 stundām

    Tie termina "inkubācija" lietotāji vismaz varētu noskaidrot šī vārda nozīmi latviešu valodā! https://tezaurs.lv/inkubācija

  • 0
    Rabarberis Pirms 1 dienas

    Izklausās, ka mākslīgi pavairos

  • -4
    Pornieks Pirms 1 dienas, 15 stundām

    Ui, tikai nepārprotiet, lūdzu.

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 1 dienas, 13 stundām

    Vai tō Mazkriev bāb būs peret Ōls?

  • 0
    Elviss22 Pirms 23 stundām, 15 minūtēm

    Kad vienreiz beigsies tā dirsā līšana ukraiņiem!!!!

  • 0
    kaktuss Pirms 1 stundas, 48 minūtēm

    Izklausās interesanti. Arī latvietes drīkst pieteikties?

  • 0
    sranskis Pirms 21 minūtes

    It kā drīkst, bet pieteikšanās lapā viss poliski (atverot saiti). Es gan neesmu sieviete, kur nu vēl ukraiņu vai poļu, bet bija interesanti uzzināt cik vēl feileru būs šajā perēšanas aicinājumā!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: