Arī šogad Užavā būs bagātīgs tirgus un interesanta kultūras programma. 22. septembrī no plkst. 12.00 Užavā, saietu nama zaļajā zonā un estrādē, norisināsies zivju tirgus.

Pasākumu vadīs latviešu aktieris un mūziķis Kristians Kareļins. Šogad arī kāds jaunums – foto kaste, kurā būs iespēja izveidot atmiņā paliekošu foto no zivju tirgus, maksa par foto būs 2 eiro. Kultūras programmā ar jestrām dejām priecēs Tārgales pamatskolas 5.–9. klašu tautas deju kolektīvs “Dore” un Ugāles jauniešu deju kolektīvs “Sidrabiņš’’.

Būs padomāts arī par bērniem, viņiem būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, izveidot savu piemiņas rokassprādzi, kā arī darboties burbuļu pasaulē. Par maksu būs pieejamas izjādes ar zirgiem. Svētku noslēgumā plkst. 15.00 koncertā uzstāsies muzikālā apvienība “Trīs vīri laivā” – mūziķi Ingars Viļums, Sandris Sproģis un Jānis Krūmiņš.

Užavas saietu namā “Tautas dārzs” ikvienam būs iespēja apskatīt Edvīna Švarca (1955.–2014.) gleznu izstādi. Viņa dzimtais pagasts ir Ziras, Sises ciems, “Dzintaru” mājas, pamatskolas gadi paiet Ziru skolā, tad mācības Piltenes vidusskolā. Pēc mācībām Liepājā Edvīns atgriezās Ventspilī un sāka aizrauties ar glezniecību. Viņu iedvesmoja draudzība ar mākslinieci Birutu Delli. Tā Edvīns atrada savas tēmas glezniecībā – mūžam mainīgā jūra un klusās dabas.

Ieeja pasākumā ir bez maksas, norēķināties vajadzēs, ja būs vēlme iegūt atmiņā paliekošu foto no foto kastes, piedalīties izjādēs ar zirgiem vai iegādāties gardu maltīti, dažādus zivju produkcijas izstrādājumus un citus labumus. Užavas zivju tirgus laikā var tikt fotografēts un filmēts publicitātes nolūkos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: