Basketbola klubam "Ventspils" pievienojies amerikāņu aizsargs Maikls Rendolfs jaunākais. Jau ziņots, ka nedēļas sākumā "Ventspils" pēc abpusējas vienošanās pārtrauca sadarbību ar amerikāņu uzbrucēju Lamaru Normanu jaunāko, kurš lēmumu par aiziešanu no profesionālā sporta pieņēmis reliģisku apsvērumu dēļ.

24 gadus vecais basketbolists pēc četrām sezonām Nacionālajā koledžu sporta asociācijas (NCAA) spēcīgākajā divīzijā 2022.gada decembrī pievienojās Īrijas čempionāta komandai "Blue Demons", noslēdzot vienošanos līdz sezonas beigām.

Savukārt pagājušā gada augustā Rendolfs papildināja Austrijas spēcīgākās līgas vienību "Polten", kuras rindās pagājušajā sezonā 36 spēlēs vidēji izcēlās ar 22,7 punktiem, 5,9 atlēkušajām bumbām un 4,4 rezultatīvām piespēlēm.

Ventspilnieki trīs spēlēs izcīnījuši divas uzvaras un LIBL kopvērtējumā atrodas sestajā pozīcijā. Nākamo maču "Ventspils" aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" vienību, kas tabulā ar bilanci 4-1 ieņem ceturto vietu.

Michael Randolph Jr.: ''Es esmu priecīgs pievienoties BK “Ventspils” komandai! Uzsākot šo jauno sezonu, esmu gatavs cīnīties par uzvaru katrā spēlē, lai arī ko man tas prasītu!''

Ralfs Pleinics: ''Emdžejs bija mūsu redzeslokā jau starpsezonā, bet tad vēl neviens nezināja, ka trauma neļaus Renāram Birkānam šogad spēlēt basketbolu. Mēs vienojāmies ar Normenu, kurš ir cita veida spēlētājs, tieši atbilstošs tā brīža nepieciešamajam! Situācija ar Lamaru, no basketbola un psiholoģiskās noturības viedokļa, neuzlabojās, un mēs kopīgi nolēmām darīt to, kas katram atsevišķi sagādā dzīvē prieku! Lamars ir mājās un Rendolfs ir šeit! Ar viņa palīdzību ceram paspilgtināt krāsas uzbrukumā un iegūt līderi ne tikai laukumā! Plānojam pie šī papildinājuma neapstāties, redzam, kas mums vēl pietrūkst un izmaiņas sastāvā ir stipri iespējamas!''

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -6
    Zirgam jāsmejas Pirms 5 dienām, 12 stundām

    Nav nemaz jājautā, kas pa komentu izdzēsts. Aptaurētais baltās krāsas atkarīgais ganjau :D
    cerams šis būs labs palīgs komandai!

  • 0
    +Arājs 1488/2 Pirms 5 dienām, 11 stundām

    Laikam Jums Viljamsa sindroms?

  • -2
    +Arājs 1488/2 Pirms 4 dienām, 12 stundām

    White Pride Worldwide!

  • -1
    Larijs Kukarans Pirms 4 dienām, 4 stundām

    Interesanti,kas šos saucamos spēletājus pasūta?Un obligāti nēģim jabūt?

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 3 dienām, 13 stundām

    Larij Kukaran kung.
    Ja,ja.Tō ir rihtig.Tād Neger nemaz neir vaidzik ekš Ventspil (Windau) Valst-pilset,le zinat.Varet sagrōzit kād Latvieš Meit galv un uzstaisit ven Kinder.Akal būt ven sajaukten-sa*isten vairak.Prekš Nācij tīrib tō liet skādet.

  • 0
    Zirgam jāsmejas Pirms 10 stundām, 46 minūtēm

    Barononkol, nācijs tīrībai tād plānptātiņ kā jūs i liel skād, Ja vēl publisk cīnītos pat sav taisnīb i pret dom, i par to nācij, ta vēl tā, aber te sēž pie dator un bliež pa pogam tig. Bet jūtas kā nez kād varoņ, ghahaha!
    Trak...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: