Valsts policija informē, ka aizvadītajā nedēļā uz divām dažādām gājēju pārejām cietuši divi cilvēki, kuri ar gūtajām traumām nogādāti slimnīcā. Tāpat konstatētas vairākas spoguļu zādzības no automašīnām.

17.oktobrī ap plkst. 16.10 Valsts policijā saņemta informācija, ka Bērzu ielā noticis ceļu satiksmes negadījums. Noskaidrots, ka sieviete, vadot velosipēdu no dzīvojamās zonas Bērzu ielā un, izbraucot uz ceļa braucamās daļas, nepārliecinājās par drošu ceļa šķērsošanu, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar transportlīdzekli “Honda”, kura brauca pa Bērzu ielu virzienā no J.Poruka ielas uz Katoļu ielas pusi. Negadījumā cieta velosipēda vadītāja, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

17. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija no iedzīvotājiem, ka Ventspilī notikusi zādzība no vairākām automašīnām. Konstatēts, ka galvenokārt no BMW markas transportlīdzekļiem Saules ielā nozagti sānu atpakaļskata spoguļi. Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

18.oktobrī ap plkst. 11.20 Valsts policijā saņemta informācija, ka Inženieru un Kuldīgas ielu krustojumā noticis ceļu satiksmes negadījums – vīrietis, vadot automašīnu “Honda”, uzbrauca jaunietim, kurš šķērsoja Inženieru ielu. Negadījumā cieta jaunietis, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Uģis Juris Pirms 1 dienas, 16 stundām

    Uzmanāmies no Hondām!
    Bembisti nokrituši reitingā.

  • -3
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 1 dienas, 9 stundām

    Ja būt tād Statistik,manam būt interesant zinat,cig Cilvēk ir cietušie no Volgam.Gaz-21,Otro sērij,ar spīdik Irss uz haub.Le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: