Uzbrucējs Roberts Bērze pēc divām sezonā Nacionālajā koledžu sporta asociācijā atgriezies Latvijā un pievienojies basketbola klubam "Ventspils". Iepriekšējās divas sezonas 23 gadus vecais Bērze spēlēja Maknīza štata universitātes komandā, aizvadītajā sezonā 22 mačos vidēji 5,5 minūtēs gūstot 3,2 punktus un izcīnot 1,4 atlēkušās bumbas.

Salīdzinot ar 2022./2023.gada sezonu, viņa spēles laiks bija divreiz mazāks.

Dzimtenē augstākajā līgā siguldietis pēdējo reizi spēlēja 2019./2020.gada sezonā, kad "Latvijas Universitātes" rindās Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā 21 mačā vidēji desmit minūtēs guva 4,6 punktus un izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas.

Roberts Bērze: ''Esmu priecīgs atgriezties Latvijā un savu karjeru uzsākt tieši Ventspils komandā. Ar nepacietību gaidu jauno sezonu, centīšos sagādāt daudz uzvaru un emociju komandai!”

Ralfs Pleinics: ''Esmu gandarīts par Roberta atgriešanos Latvijā un tieši BK “Ventspils” rindās! Ceram uz viņa ātru iekļaušanos, sportisko izaugsmi un veiksmīgu savas lomas realizēšanu BK “Ventspils” 30.sezonas modelī!''

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Villijs Pirms 2 nedēļām, 4 dienām

    Ož pēc vājākās sezonas 30 gadu laikā :(

    Ar šādu basketbola "mīlētāju un entuziastu" sastāvu, šķiet, ka LBL līgā vieta TOP3 vairs nespīd, nemaz nerunājot par LAT-EST līgu

    Ceru gan, ka kļūdos, bet nu..

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: