Latvijas svarcēlājam Ritvaram Suharevam veikta labā pleca operācija, vietnē "Instagram" pavēstīja sportists. Suharevs startēja Parīzes olimpiskajās spēlēs, taču raušanā nepacēla sākuma svaru un pēc otrā mēģinājuma no sacensību turpināšanas atteicās, sacensības beidzot bez rezultāta.

Sportists pēc starta Olimpiādē atzina, ka jau iesildīšanās laikā labais plecs, kuram jau iepriekš bija veikta operācija, bijis jutīgs un nespējis noturēt svaru.

"Šodien man bija trešā operācija plecam. Pagājušas jau pāris nedēļas kopš Parīzes olimpiskajām spēlēm un esmu joprojām satraucies par visu notikušo," rakstīja svarcēlājs, vietnē "Instagram" arī publicējot fotogrāfiju pēc pleca operācijas.

Parīzē Suharevs sacentās svara kategorijā līdz 73 kilogramiem, bet pirms trim gadiem Tokijā viņš finišēja sestais svara kategorijā līdz 81 kilogramam.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Covid 19-24.ventspils.lv Pirms 3 nedēļām

    Interesanti,vai operācija tika veikta Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā?
    Mums taču ir vislabākie speciālisti!

  • 0
    Dzīves Cilvēciņš Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

    ORTO klīnikā Rīgā viņam bija operācija. Pēc šīs klīnikas Google atsauksmēm - daudz, ko var secināt. Būs viņiem vēl viens jauns pastāvīgs klients ar "pareizo diagnozi un atbilstošu ārstēšanu". Gan Ščerbatiham, gan Andruškevičam ir pazīstamie citās Eiropas svarcelšanas federācijās, kuri zina, kur jāārstē sportistus. Un kas tiek darīts? Protams, jāārstējas Latvijā :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: