Biedrība ''Ball for Society'' sadarbībā ar Ventspils Tehnikumu un Misija Lapsiņa desmito gadu Ventspilī organizē sporta pasākumu ''Raita Silarāja kauss 3x3 basketbolā'', kas 3. augustā no plkst. 10.00 līdz 19.00 norisināsies Ventspils 3x3 basketbola laukumos.

Dalības maksa – ziedojums labdarībā. Pasākuma laikā būs iespējams piedalīties labdarības izsolē, kurā savā īpašumā būs iespēja iegūt Latvijas izlases basketbolistu spēles kreklus.

Pasākums notiks visas dienas garumā, tā uzmanības centrā būs 3x3 basketbola turnīrs, kurā vīru un dāmu konkurencē sacentīsies komandas sešās vecuma grupās. Paralēli turnīram notiks arī Bucher Municipal skills challenge jeb veiklības un 3 punktu metienu konkurss, bērnu radošais stūrītis un skatītāju konkursi. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies DJ Otto Vočtavs.

Pasākuma mērķis ir veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu sabiedrībā, popularizēt 3x3 basketbolu, sacensību garu un veselīgu konkurenci jauniešu, un sporta entuziastu vidū. Rast iespēju ikvienam ventspilniekam, Ventspils viesiem un viņu ģimenēm brīvā un sportiskā gaisotnē pavadīt dienu pašā pilsētas centrā. Turnīrā laipni aicināts pieteikties ikviens sporta entuziasts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: