Sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienu, pašvaldība izmaksās vienreizēju pabalstu personām, kurām ir noteikts politiski represētās personas statuss. Pabalstu 50,00 eiro apmērā varēs saņemt visas nestrādājošās politiski represētās personas, kuru dzīvesvieta deklarēta Ventspils pilsētā.

Pabalsts tiks piešķirts, pamatojoties uz personas iesniegumu, kuru persona Sociālajā dienestā var iesniegt no š.g. 21. oktobra līdz pat 29. novembrim.

Aizpildītos iesniegumus var iesniegt personīgi, ar citu personu starpniecību kā arī nosūtīt elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu [email protected].

Ventspils pašvaldība minētā atbalsta sniegšanai šogad paredzējusi vairāk kā 10 tūkst. eiro un plānots, ka pabalstu saņems vairāk kā 200 politiski represētās personas.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā https://www.ventspils.lv un Ventspils pilsētas Sociālā dienesta mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv un sociālo tīklu “Facebook” lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: