Maršrutā Ventspils-Rīga sākot no 1.novembra kursēs jauns ECOLINES divstāvu autobuss. “Maršrutā izmantosim modernos autobusus SETRA DT431, kas ļaus būtiski uzlabot pasažieru ērtības maršrutā Ventspils-Rīga,” stāsta ECOLINES zīmola īpašnieka, pasažieru pārvadājumu uzņēmuma SIA "Norma - A" valdes priekšsēdētājs Andris Podgornijs.

Autobuss paredzēts drošiem braucieniem ar augstu komforta līmeni, sniedzot pasažieriem visas starptautisko autobusu ērtības vietējā reisā. Divstāvu autobuss ar paaugstinātā komforta sēdekļiem nodrošina stabilitāti uz ceļa un klusumu salonā.

Pasažieri var skatīties filmas vai klausīties mūziku pie krēsliem ierīkotajos multimediju ekrānos.

Autobusā bez maksas pieejami karstie dzērieni – tēja, kafija un kakao, kā arī tiek nodrošinātas labierīcības brauciena laikā.

Pie katras sēdvietas atrodas barošanas bloks (220 V) un USB ligzdas mobilo ierīču uzlādei, kā arī iespēja izmantot bezvadu internetu. Sēdvietām ir krēsla regulēšanas funkcija un daudz vietas kājām, individuāla ventilācija un apgaismojums. Andris Podgornijs ir gandarīts par Autotransporta direkcijas izsniegto atļauju komercreisu veikšanai maršrutā Rīga-Ventspils: “Tā rada attīstības iespējas un ļauj mums sniegt augstāka servisa pakalpojumu un pozitīvas pārmaiņas ventspilniekiem, kam jādodas uz darbu, mācībām vai citām darīšanām Rīgā.”

Ceļu no Ventspils Autoostas uz Rīgu ECOLINES autobuss mēros astoņas reizes dienā pulksten 7.00, 8.00. 9.30, 11.00, 13.00, 14.30, 17.00 un 19.30, pa ceļam piestājot Kustes dārzā un Kurzemes ielas DUS. Astoņas reizes dienā autobuss brauks arī atpakaļ no Rīgas uz Ventspili.

Braukšanas biļešu cenas reisā būs līdzīgas citiem maršruta Ventspils-Rīga autobusiem - no 10 eiro. Līdzi iespējams pārvadāt trīs bagāžas vienības bez maksas: rokas bagāžu līdz 5 kg un divas bagāžas vienības, kuru katras svars nepārsniedz 30 kg. Sīkāku informāciju var atrast mājas lapā ecolines.net vai ecolines mobilajā aplikācijā.

Par godu jaunā reisa atklāšanai sestdien, 26. oktobrī, no pulksten 13.00 līdz 15.00 stāvlaukumā pie zinātnes centra VIZIUM (Rūpniecības ielā 2) Ventspilī tiek rīkots īpašs pasākums, kura laikā iedzīvotāji ir aicināti apskatīt jauno divstāvu autobusu, piedalīties viktorīnās un laimēt bezmaksas biļetes uz Rīgu vai citām Eiropas pilsētām. Pasākumā varēs vērot ventspilnieka, Parīzes Olimpisko spēļu finālista Ernesta Zēbolda un draugu, Latvijas labāko BMX frīstailistu no Rave Team paraugdemonstrējumus!

Tiekamies šo sestdien, 26. oktobrī pie VIZIUM! Lietaina vai mitra laika gadījumā programma tiks mainīta – tikšanās ar BMX frīstailistiem, sarunas par sportu un pasaules apceļošanu notiks jaunajā autobusā.

ECOLINES ir Latvijas zīmols, kas nodrošina vietējos un arī starptautiskos pasažieru pārvadājumus ne vien uz Rīgu un kaimiņvalstīm, bet arī uz tādām Eiropas lielpilsētām, kā Amsterdama, Berlīne un Prāga. Uzņēmuma autobusu parkā ir vairāk nekā 200 autobusu. Trīsdesmit darbības gadu laikā uzņēmums izaudzis par lielāko starptautisko autobusu operatoru Baltijā.

Lasi vēl