Ventspils Jauniešu mājā 29.oktobrī no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.30 norisināsies pasākums “Kafija ar politiķiem”. Pasākuma laikā būs iespēja satikt Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes deputātus, uzzināt, sniegt un mainīties ar viedokļiem neformālas diskusijas veidā.

"Kafija ar politiķiem" ir līdzdalības metode, kuras mērķis ir pārdomātā un patīkamā vidē abām iesaistītajām pusēm – jauniešiem un politiķiem – dot iespēju satikties, iepazīties un pārrunāt jauniešiem aktuālus jautājumus. Jauniešiem tā nereti ir pirmā iespēja tieši un nepastarpināti uzrunāt lēmumu pieņēmējus, izstāstīt par sev svarīgo un uzdot jautājumus, savukārt, politiķiem tā ir iespēja dzirdēt par jauniešiem aktuālo.

Pasākumā plānots izvietot tematu galdus, kur pie katra no galdiem atradīsies kāds no deputātiem, ar kuru diskutēt par attiecīgo tēmu un mainīties viedokļiem. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens interesents vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kuram ir interese uzdot jautājumus, iepazīties ar domes deputātiem neformālā gaisotnē un vienkārši dzirdēt aktuālo informāciju.

Iepriekšēja pieteikšanās pasākumam nav nepieciešama.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Kurzemnieks - Pirms 16 stundām, 54 minūtēm

    Nu,ja šo grupējumu,bildē redzamo,varētu saukt par politiķiem?
    Drīzāk varbūt derētu apzīmējums "brandža","kliķe",ja ne pat "banda"...

  • -1
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 10 stundām, 38 minūtēm

    Tig tō Pahan neir nobildet.Tas laikam ekš sav Bunkur pe Puz ezer,le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: