Iemīļotas TV ētera personības, brāļi Valters un Arnis Krauzes pēc vērienīgas pavasara tūres ar 12 pasākumiem teju katrā Latvijas novadā, šonedēļ turpina “Krauze pret Krauzi” sarunu vakaru sēriju pilsētās, kur vēl nav būts.

Skatītāji tiek aicināti uz šovu vieglā, neformālā gaisotnē ar humoru, mūzikas un spēles elementiem 18. oktobrī Jūrmalā, 22. oktobrī Ventspilī, 25. oktobrī Liepājā, 30. oktobrī Jelgavā, 31. oktobrī kultūras centrā “Ulbrokas pērle”, 8. novembrī Cēsīs. Tūre tiks noslēgta 29. un 30. novembrī Rīgā, kinoteātrī “Splendid palace”.

Abiem brāļiem kopā 2024. gadā paliek apaļi 100 un tas ir atzīmēšanas vērts. Turklāt katrs no viņiem televīzijas ekrānos atšķirīgās formās un kanālos pavadījis jau 25 skaistus, piedzīvojumiem, izaicinājumiem un pieredzes bagātus gadus - Arnis ziņu dienestā, Valters vairāk humorista ampluā, tādēļ viņiem ir ko teikt un ar ko dalīties. Ar notikumiem, sastaptajiem cilvēkiem, kurioziem un citu pieredzēto.

To, ka šādam pasākumam būs būt izdomāja Valters Krauze un ievilka šajā avantūrā brāli, un idejai līdzi pavilka arī nozīmīgu Latvijas kultūras personāžu, sabiedrisko darbinieku un Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieri Ojāru Rubeni, kurš kļūs par vakara konferencjē, solot izāzēt abus brāļus, izvilkt ārpus komforta zonas un piešķilt sarunai uguntiņu. Ar Ojāra vadīto LTV raidījumu “Labvakar!” Atmodas laikā brāļi Krauzes uzauguši. Un arī par to Valteram, Arnim un Ojāram kopā būs ko parunāt. Vakara gaitā būs 5 sarunu raundi un muzikālais pavadījums kopā mūziķu grupu maestro Kristapa Krievkalna vadībā. Vakari solās būs jautrs un tajā neiztrūks arī pārsteiguma elementi. Katrā pasākumā būs kāds slepenais viesis, kurš paliks skatītājiem un pašiem brāļiem nezināms līdz pat brīdim, kad kāps uz skatuves.

Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs.

Lasi vēl