Neandertālieši
Iet runa kad komēta kuru varot redzēt pie debesīm,esot skatījušies Neandertālieši...
kādas muļķības
mūsu dienās pa ielām arī brauc Neandertālieši...
kā viņus atšķirt...?
Nu tie pārvietojas ar auto kurām ir zīmes BMV
Kuriem noteikumi neattiecas nekkādi jo neprot ne lasīt,ne pazīst zīmes,ne arī ciena citus satiksmes dalībniekus...
Vienvārdsakot Neandertālieši..
Komentāri (11)
Es Tev saprot,bet mierin sev a dom,ka citur i sliktāk:)Tu neko nemainis,ja nu vienigais atļaut tāds cirvjs uz viet noslānit a kād sitamo.Te kāds var smirdet,ka es nedzīvo mājas,ko es te smird,es vienkārš padalas pieredze.Īrija,vismaz taja puse kur es dzīvo,jūs braukdam sajukt prāta,kā viņ brauc.Pagrieziens nerād,apstājas kur ienāk prāta(2 nepārtrauktas dzeltenas līnijs viņiem neko nenozīme),autiņs no liek tā,ka netiek garam,var atstāt preteja josla.Sān un atpakaļskat spoguļs neizmanto,rodas tāds iespaids,ka viņ i vien paš uz planēts zem.Pa tums a tāliem tas i vāks,kamēr tev neiemauks acis pretimbraucošais viņ āra neslēdz,no aizmugur tas pats.Tad viņ satais karavāns uz ceļiem,viens auns velkas un pārejie neapdzen.Skaidrs,ja nav pārak gar ta karavān,ta es apdzen,bet tad sākas midžinašan a gaismam un vel viss kaut kas.Tas pats tu brauc pa galveno ceļ un no sānceļ degunpriekša izbrauc āra,nedoma,ka viš iespiedis gāzs pedāl grīda,no 100 reizem varbūt pārs reizs iespiedis.
Es varet te daudz un dikt sarakstit kā viņ brauc.Starp cit,bemb te ari izceļas a braukšan,ta ka šita slimib man liekas i daudz kur:).
Gudrīt, priekš kam tad ir domāti SN.???
Un par tādu ka šoferu cieņa vienam pret otru arī laikam neesi nekko dzirdējis...
Tu laikam esi no tiem debīliķiem,kurš atzīst tikai vienus noteikumus...nekādi noteikumi,kā māku tā mauju,un visi citi lai pi***,nost no ceļa
Domāju ka tieši neandertālieši gandrīz nekad nelūkojas zvaigznēs.
Es nesaprotu kur atrodas policija
Ko tāda gadījuma irijā dara Gardas,ar ko tie nodarbojas???
Es arī esmu dzīvojis Īrija,neesmu redzējis tādus jefiņus ka pue mums,kuri brauc ar Berlīnes,Mēslu Vāģiem kā grib,un dara uz ceļiem visu kas nāk prātā..
Teiksim visos laikos hefiņi ir bijuši
Ja ir bijuši
Bet kāpēc to Ventspilī ir tik daudz kā sūdu mušas konteinerā
Atbilde ir vienkārša viņi arī ir vietējie īri,tikai policaju formās.Ja es īrījā būtu ments,tad sen būtu piebeigts,vai visi brauktu normāli,citu variantu nav.Es pat esmu sācis krāt no savas autiņa kameras īreļu gājienus uz ceļa.
Vienkārši uz ceļiem ir ieviesusies VISATĻAUTĪBA
Un tagad domā kādus debīlus likumus pieņemt,ko ierobežot.
Savediet uz ceļiem kārtību
Kāpēc psrs laikos tāds bardaks nebija??
kurš atceras,kad pēdējo reizi būtu uz ventas tilta apļa dežūrējušas policijas ekipāžas???
Trauklupatas arī nē.
ko tu ar to domā
un vel kas mes neesam tikušies
man tavs face pazīstams
Vari apvainoties, vari aiziet uz planetāriju bet niku es tev izvēlējies neesmu, to tu pati.
Re kur viens ļoti labs draugs Līviem nofočējis :
https://www.instagram.com/p/DBULFrux6kH/