Sestdien 19. oktobrī jāšanas centrā Kleisti, Rīgā notika Latvijas jātnieku federācijas (LJF) Rudens sacensības konkūra disciplīnā, kur devās divi JSK Demora poniji un viens zirgs. Šoreiz visi bija atvērtie maršruti un katrā maršrutā startēja līdz 40 sportisko pāru.

Pirmo reizi Kleistos startēja Deina Jaunsproģe ar poniju Mafins un Amanda Bonfelde ar poniju Džoana. Deinai maršrutos pa kādam soda punktam. Amandai maršrutā divās fāzēs ar 60 cm augstiem šķēršļiem 5. vieta un 2. vieta ar 80 cm augstiem šķēršļiem.

Alise Lūse ar zirgu Case izcīnīja uzvaru ātruma maršrutā ar 100 cm augstiem šķēršļiem sestdien, apsteidzot otrās vietas ieguvēju Žaneti Bitmani ar zirgu Gizborns no Brocēnu un Saldus JK par 3,43 sekundēm. Un otrā vieta maršrutā Alisei ar 110 cm augstiem šķēršļiem, par 2,96 sekundēm piekāpjoties Adrianai Annai Arājai ar zirgu Conterina no ZBZ Premium Club.

“Tieši Kleistos startējām pēc ilgāka pārtraukuma, prieks par jauko saulaino un sauso laiku vēl startējot āra laukumā, tas startus dienas garumā padara patīkamus. Lieliski apzināties, ka mūsu zirgi un poniji arī sezonas beigās ir pietiekami labā sportiskajā formā lai uzvarētu. Uz konkūra jāšanas sacensībām devāmies ar Ventspils brīvostas pārvaldes atbalstu.”, saka “Jātnieku sporta kluba Demora” trenere Gelinda Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: