No 7. septembra Ventspils Mūzikas bibliotēka būs atvērta arī sestdienās. Bibliotēkas darba laiks sestdienās būs no plkst. 9.00 līdz 15.00.

Septembrī īpaši aicinām uz tradicionālo Mūzikas stundu ģimenei, kas šoreiz pārcelta uz svētdienu, 29.septembri, plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā "Fantāzija", kur kopā svinēsim Mūzikas bibliotēkas 5 gadu jubileju!

Aicinām skolotājus pieteikt savu klasi izzinošām un izglītojošām nodarbībām Ventspils Mūzikas bibliotēkā! Mūsu nodarbības piedāvā iespēju skolēniem iepazīt plašo mūzikas pasauli. Sazinieties ar mums e-pastā [email protected] vai pa tālr. 636 27363, lai vienotos par nodarbību laiku.

Atgādinām, ka darba dienās Ventspils Mūzikas bibliotēka strādā no plkst. 9.00 līdz 18.00. Bibliotēka piedāvā plašu mūzikas ierakstu, nošu un grāmatu klāstu par mūziku, nodarbības bērniem, kā arī piekļuvi Berlīnes Filharmonijas Digitālajai koncertzālei un Medici TV-  pasaulē lielākajai klasiskās mūzikas straumēšanas platformai. Tā piedāvā piekļuvi tiešraidēm un ierakstiem no pasaules labākajiem klasiskās mūzikas koncertiem, operām, baletiem un festivāliem, kā arī dokumentālajām filmām un arhīva materiāliem par slaveniem komponistiem, diriģentiem un izpildītājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: