Lai atbalstītu pedagogu izglītošanos, pedagogiem, kuri strādā Ventspils skolās vai bērnudārzos un amata izpildei nepieciešamo speciālo izglītību iegūst augstākās izglītības iestādē, Ventspils valstspilsētas pašvaldība kompensē līdz 30% no gada mācību maksas.

Lai pretendētu uz mācību maksas kompensēšanu, pedagogam jāatbilst sekojošiem kritērijiem:
1. ne mazāk kā trīs mēnešu darba tiesisko attiecību ilgums Ventspils skolās vai bērnudārzā attiecīgajā specialitātē;
2. izvēlētajai specialitātei jāatbilst izglītības iestādes vajadzībām, ko apliecina izglītības iestādes vadītāja ieteikuma vēstule – rekomendācija.

Lai pretendētu uz mācību maksas kompensāciju, pedagogam Ventspils Izglītības pārvaldē līdz 15. septembrim ir jāiesniedz:
1. iesniegums;
2. attiecīgās izglītības iestādes vadītāja ieteikuma vēstule – rekomendācija, kurā tiek norādīta izvēlētās specialitātes atbilstība un nepieciešamība darba pienākumu veikšanai, kā arī pedagoga izaugsmes iespējas, beidzot izvēlēto mācību iestādi (iesniedz tie pedagogi, kuriem vēl nav noslēgts līgums);
3. mācību maksas samaksu apliecinošu dokumentu;
4. papildus var tikt pieprasīta mācību iestādes izziņa, kas apliecina attiecīgās mācību iestādes noteikto mācību maksas apmēru.

Dokumentus var iesniegt klātienē “Ventspils Izglītības pārvaldē” vai arī elektroniski parakstītus uz e-pastu [email protected].

Ar nolikumu var iepazīties ŠEIT.

2023.gadā mācību maksa tika kompensēta 26 pedagogiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: