Izglītības iestāde “Nākotnes klase” sadarbībā ar dizaina darbnīcu “RADE” piedāvā pedagogiem apgūt profesionālos pilnveides kursus radošo industriju nozarē. Reģistrējiet savu dalību šeit.

Kursi sastāv no teorētiskās un praktiskās daļas, ietverot radošo prasmju un tehnoloģiju apgūšanu. Pēc apmācību pabeigšanas dalībnieki saņems profesionālās pilnveides apliecību 6 akadēmisko stundu apjomā. Šobrīd ir atvērta pieteikšanās diviem kursiem.

1. Dizaina veidošana un produktu apdrukas darbnīca
Programmas mērķis ir sniegt nepieciešamās zināšanas un prasmes ar iespēju apgūt dažādu digitālo rīku izmantošanu aizraujošu, profesionālu un vizuāli pievilcīgu mācību un darba materiālu izveidei. Apmācību laikā dalībnieki iegūs teorētiskās zināšanas par dizainu un mārketingu, praktiski pilnveidos prasmes digitālo rīku lietošanā, kā arī apgūs nepieciešamās prasmes darbā ar apdrukas iekārtām, izmantojot termodrukas un sublimācijas tehnikas.

2. Vienkāršas vektorgrafikas objektu izveide un lāzergriešanas pamatu apgūšana
Dalībniekiem būs iespēja iegūt zināšanas par lāzergriešanas procesu un saņemt informāciju par dažādiem materiāliem, kurus iespējams izmantot lāzergriešanā, un to īpašībām. Programmas laikā tiks praktiski apgūta vektorgrafikas programmatūras un lāzergriešanas iekārtu izmantošana, bet noslēgumā iegūtās zināšanas tiks pielietotas praktiski, veidojot prototipus.

Kursi notiks klātienē adresē Ventspils Augsto tehnoloģiju parks 1, Ventspils, LV-3602. Lai iegūtu plašāku informāciju, aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 22307039 vai rakstīt uz e-pastu [email protected].

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: