Slaktūzis
Ventspilī, Ganību ielā 50/52 atrodas apbūvēta, Latvijas valstij piederoša zeme, uz kuras darbību veica T/C Baku, bet pirms tam gaļas kombināts. Pašlaik izskatās, ka viss pamests, pēdējā gada laikā iekļūšana teritorijā un ēkās brīvi pieejama - bija pat degšana, pieguļošā teritorija netiek kopta.
Pateicos par ieinteresētību Ventspils pilsētvides sakārtošanā.
Komentāri (9)
Kad pa skuju taku aizgāja visiem zināmais prihvatizētājs, izrādījās, ka savu mantu šis norakstījis nevis sievai, kura tepat uz vietas, bet gan brālim, kurš palicis saulainajā stepes zemē. Tas i ne zināt nezina, ko ar bijušo slaktūzi darīt, un kādam jodam tas vispār vajadzīgs; smagi runājot, pussagruvušā godība šim pie vienas platas un mīkstas vietas.
Tātad, tā ir valsts zeme. Un azerbaidžānis sen viņā saulītē. Kurš tad tur maksā renti?
Pielāgot kaut kam ir dārgi, angāri tādā ziņā ir pielāgoti lielveikaliem un neviens neņemsies. Aizvest visu uz piedzīvojumu kalnu līdz tukšam laukam arī dārgi.
P.S. Atnāks sranskis un apskaidros kā tur viss ir juridiski :D
Ar savu P.S. atrāvāt no pokera, bet paldies par atcerēšanos! TC "Baku" ir likvidācijas process jau otro gadu. Uzņēmums jau bija tikai čaula, kura īrēja telpas no īpašnieka, kā pierasts- SIA īrē telpas no SIA īpašnieka kā privātpersonas. Kadastrs.lv rāda, ka viss minētais atrodas Bērzu ielā 22. Lai gan UR raksta, ka Baku atradās Ganību ielā 50/52. Iespējams, ka valsts datu bāzēs jau ne pirmo reizi šis tas ir šķērsām un garām.
Nedaudz no kumosa ir nokniebis Volts1. Māju viņš sev uzbūvēja ne pajokam. Nedaudz mūsu stilam neatbilstošu ,et ka jau Saulainas zemes parstāvis. Tas bija labs saieta nams vecajiem fronteniekiem ,istebiķeļiem , un jaunas varas nesējiem Latvija. Kafejužņiks klaja galdus ,pat Anatolijs Vasiļjevičs Mudeļs piedalījās. Vienreiz nejausi iekūlos taja kafejužņikā. Kāpar nelaimi Mudelis mani ieraudzīja un man nācās stundas 2 sēdēt kopa ar to baru un dzirdet visus tos tostus. Lai dievs mani atpestī . Es tai laikā turpat blakus dzīvoju un šad tad nopirku tai kafejnīcā kādu smalkmaizīti.
Domei jau esot bijis plāns uz to teritoriju. Ar domu, ka Tehnikums ievāksies. Kārtējais skaistais projekts, kur lentīti pārgriezt
Brīnums, ka neizdomāja vēl kādu bērnu parku ierīkot, pārbūvet par bibliotēku, vai apstādīt ar puķēm :D
Bet vai tad tur jau slēgto skeitparku neatvēra. Manliekas bija un par to jau mūs apgaismoja. . Tas gan daudz gadus atpakaļ.
Vai ne varet būt kād Zemniek saimniecib no Ventspil apriņķ,kas varet atkal atjaunot tō Lōpkautuv?
Tad varet no vissurien vest uz turen tō Cūk,Ait,Gōv un Zirg.Un slaktet nost.Taisit akal Dess,ka senak.Tig vaidzet uzpasset,le tō Žurk akal ne savairoties pa daudz,le zinat.
Tikpat labi šeit iederas arī pienotava. Nezinu vai vajag atsevišķu tēmu. Tā vispar pilsētas centrā. Varbūt ta domāta tūristu plūsmai kā apskates objekts. Jāskatās pilsētas ceļvedī. Vecais pionieru nams jau arī izskatās ka gaida atpakaļ čestnoe pioņerskoe teicējus. Turpat blakus esošais Jaunrades nams (Par to viss skaidrs ,būs atkal virsnieku izklaides vieta vai štābs) gan vēl paspēja atjaunoties.