Jautājums : Zirgam jāsmejas.

vau | 17.01.2025, 14:14:08 | 434

Saki lūdzu kadas ir tavas domas par notikušo traģēdiju. Kāpēc cilvēkiem tik ilgi jāgaida atbildes uz jautājumiem kuri viņus intresē. Šoreiz tā vairāk kas saitīti ar notikuso traģēdiju. Cik saprotu tev ier piekļuve pirmavotiem ,jeb tiešie sakari. Varbūt vari izpildīt kurjēra lomu. Saproti mani pareizi ; Mums nav pilsēta ar 5 miljoniem iedzīvotāju. Lielākā vai mazāka mērogā viens otru pazīstam vai zinām. Es nealkstu atriebību ,bet visi drošības likumi ir rakstīti ar ASINĪM,PIE TAM ĻOTI LIELĀM. Tāpat tas attiecas uz vēl daudziem noteikumiem. Es šei neprasu noko lai radītu negatīvismu. Atvaino es šodien mēģinaju izslēgt tevi no viena raksta komentēšanas. Cik sapratu tu par to tikai mani nomīnusoji. Es šeit konkrēti nevainoju ne vienu ,bet katrai nelaimei ir savs vainīgi9s. Ja viens tad viens ,ja divi tad divi kuri neskatoties uz labajiem darbiem zaudē savu troni. Kā tu to visu vērtē ,bez aizspriedumiem ,bez kaut kadas zākāšanas.

Komentāri (8)

• 0
    Trauklupata Pirms 7 stundām

Zirgs jau vienīgais ko prot ir uz visiem zviegt

• -2
    vau Pirms 6 stundām, 52 minūtēm

Piekrītu gan jā gan nē. Redzi tieši tāpēc jau arī prasu ,lai pasaka kaut ko vairāk. Zviegt tad jā ,bet rakstīt ,tad šis tomēr ir īpašs gadījums. Ludzu viņu arī izteik savas domas rakstiski. TAS PARĀDĪS KAS PAR PUTNU VIŅS IR .

• -1
    Covid 19-25.ventspils.lv Pirms 6 stundām, 54 minūtēm

Vislielākā problēma ir šim "zirgam" neatņemtā pieeja portālam ar ADMINISTRATOTRA tiesībām.Un tā nav joka lieta.Tas būtu tas pats,kā kādam,teiksim,bankas darbiniekam,pārtraucot darba attiecības ar banku,tiktu atstāta viņam savulaik izsniegtā drošības karte ar visiem kodiem...

• 0
    vau Pirms 3 stundām, 44 minūtēm

jā kaut kas kārtībā mums tomēr pilsētā nava.

• -2
    vau Pirms 5 stundām, 52 minūtēm

Atkal jautājums ,kurš ielika mīnusu. Nu protams mūsu vusu cienītais Zirdziņš. Es tavā vietā nemīnusotu. Tik dusmīgs ka pat izlikties neprot. Pats tu sevi nododi. Protams 100% to nevar pierādīt ,bet velk uz to pusi. Es tev neteikšu nevienu sliktu vai aizvainojošu vārdu . Ja vari pierādi pretējo. E#s tev lūdzu tikai dialogu bez apvainojumiem,bet tu laikam neesi gatavs izņemot anonīmi mīnusot.

• -1
    Kurzemnieks - Pirms 3 stundām, 48 minūtēm

Par mīnusiem nav vērts uztraukties.Sliktāk ir,kad it kā ierindas komentētājs,viens no mums tātad,spēj redzēt interneta protokola adreses.Un nevajag varbūt nemaz augstas kvalifikācijas datorurķi jeb hakeri,lai atšifrētu personāžus...

• -1
    Covid 19-25.ventspils.lv Pirms 4 stundām, 28 minūtēm

(Pārpublicēts no ventspils.lv)
    Nu jau par vēlu meklēt sen izdzēsto (tēma vai nu šeit vai VB portālā),bet tomēr jautājums:Vai nevarēja būt tā,ka 10.01.2025 uz konkursu Daugavpilī Ventspils Mūzikas vidusskolas kora “Nošu planētas” bērni un vokālās studijas “Mazā prinča planētas” dziedātāji devās nevis vienā,bet DIVOS busiņos?
    Ja tā,tad kāpēc nekur nav informācijas?Kas brauca otrajā transporta līdzeklī,ja tāds bija?Vai tur izņemot vadītāju,bija tikai bērni?

• -1
    vau Pirms 4 stundām, 5 minūtēm

Atbildēju pie cita raksta.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: