Ventas balss ;Jautājums,,

vau | 21.01.2025, 07:54:44 | 299

Sakiet lūdzu kas notiks ar Ostas mehaniskajam darbnīcām Prominādē. Jā bija ,būšot kaut kas līdzīgs muzejam,bet tad viss apklusa. Ideju nenolikšu ,laba.Prominādi pašu tad uzlaboja,bet ko darīs ar to metāllūžņu noliktavu?Varbūt izveidot apskates objektu mūsu jaunatnei. Teiksim : ,,Pērspektīva tiem kuriem skolā mīļākā atzīme ir Gulbītis,, . Bērniem to visu redzot noteikti sekmes uzlabosies. Nezinu kas tur atrodas tikai to ka tur esot arhaiski darbagaldi utt. Par cik šī ēka atrodas uz mūsu tūristu un ne tikai, vienas no galvenajam maģistrālēm gribas zināt par nākotni. Nākotni jā,bet ne jau pēc gadiem 20. Varbūt vēl elpo kāds kurš varēs tagad kaut ko apgaismot par tiem metāllūžņiem. Nevaram taču katru dienu te forumā viens uz otru vai nu zviegt ,vai riet Vau ,Vau Vau. Iztiksim negatīvisma. Tāpēc šoreiz ir jautājums no Renģu ēdāja pilsētas Domes večiem caur Ventas pļāpu( tā ventas balsi sauca vēl tālajos 1960-70os gados). Būtu interesanti uzzināt arī pārējo Ventspils Aborigēnu domas.

Komentāri (1)

• 0
    vau Pirms 2 stundām, 37 minūtēm

Kur palikuši visi rakstītāji, pat Students ,Yuolo, Ventspilnieks 36,7 un Bērītis.Te nav nekas tāds par ko nevarētu izteikt savu viedokli. Ventas balsij saprotams ,viņi noteikti centīsies uzzinat konkrētāk par to visu. Ceru ka būs atbilde no viņiem.Varbūt mans rakstīšanas stils ne visiem ir pieņemams. Atvainojiet,jo arī es esmu Ventspils Aborigēns(pamatiedzīvotajs no 1963 gada Ventspilī). Līdz tam Pužīņš. Dzimis turpat kur visi Ventspils vecākās paaudzes nu jau pensionāri vecajā dzemdību namā Vasarnīcu iela. Pat kristīts tai Luterāņu templī.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: