Gudrā jaunatne... valsts nākotne
Par kādu nākotni jūs cerat???
par tiem 11.75€mēnesī(jā tur ir ievērotas visas cilvēka tiesības)
Jūs ko domājiet kad par tādu bērnu rūpi,kad tas bērns izzaugs,pēc tam kā valsts patriots domās par valsti,kurai par viņu ir nospļauties... nopietni nu tad jūs tik tiešām esat dau**.
Krievu laikos cēla komunismu,un strādāja partijas labā...
kādā labā lai tagad kalpo??? kungu???
Paskatieties uz mūsu jaunatni kad ta ieiet veikalā...šmiga,šmiga,šmiga,šmiga...tā ir dzīve nākotne,mērķi dzīvē parvērsties par dārzeni???
par kādu nākotni jūs domājiet???
Komentāri (3)
Maksājiet
ukraiņu bērniem 253€
bet tadā gadījumā arī
krievu tautības bērniem 253€
latviešu tautas bērniem 253€
čigānu tautības bērniem 253€
un visiem pārējiem arī 253€
vai varbūt izredzētā tauta ir tikai Ukrainas bērni??
ko rad jūs gaidat no savas tautas bērniem
Visos laikos ir bijis teiciens,,Kad mēs augām tad gan tā negāja,,. Par kaut ko uzņemties atbildību diemžēl te neprot neviens. Mums te traģēdija notikusi ,bet reāli tikai viens juridiski ir vainīgs. Neviens no pilsētas guru nav apdraudets juridiski. Tikai četros gadijumos var piemērot kaut ko guru darbības izmainīšanai,bet tas neattiecas uz sistēmu kuras rezult5atā notiek traģēdijas ar letalām sekām. Diemžel ne tikai runajot par traģēdijam. Ja kāds gribēs sarīkot bērniem laivu braucienu ,tad atļaujas ir vajadzīgas ne pa jokam. Es drīkstu teiksim savu mazmeitu izvizināt pa Abavu ,bet lai paņemtu teiksim no viņas klases bērnus man jāiziet speciali kursi utt. Labāk nemaz nemēginat. Toties bernus kuri netieši ,bet tomēr atrodas pilsētas guru parraudzībā ,var sūtit kā ienak prātā. Tačka no vienas sētas , stūmējs ,ja būs brīvs no otras utt. Zinu ka nedaudz ne pa temu,bet faktiski kā uz kaut ko ieinteresēt jaunatni pašlaik grūti atbildet . Visos laikos ir bijušas kaut kadas problēmas.
Par Ukraiņu bērniem neko neteikšu ,jo vēl nevar zināt vai Latviešu bērniem nav jāpalīdz teiksim Poļiem vai Francūžiem . Mums te kaimiņvalsts tada ar putniņiem. Diemžēl vienai daļai Ukraiņu bernu māju vietā ir tikai bedre. Vecāki jau skatās tikai no mākoņmalas utt. Es negribētu tagad būt Ukraiņu un viņu bernu vietā. Tas ka mēs nevaram dot īpaši nekā atbildēšu. Tas pats IKP uz vienu purniņu ,Ventspils zem Liepajas . Tātad radītais kas mums ir vairāk ir domats lielībai,spalvu pucēšanai, rītdienai . Mums nav naftas tad taisi padirseņus no tiem bāļkiem Ventmalā Citas izejas nava. Tevi teiksim ievēlēs gribētu redzēt ka Trauklupata(Rikdrāna -tā sauca trauklupatu vismaz mana ģimenē )kaut ko izmainīs vai atradīs naudu. To nu es gribu redzēt.