Paskaidrojums un pārdomas OTTER

Trauklupata | 13.02.2025, 23:14:37 | 798

Tas ir priekš tevis un tev līdzīgajiem.

Esat kaut ko dzirdējuši tadu lietu "Bufer zona"
Ta ir zona cik tālu drīkst izplesties NATO...talak ir liegums.
ja tanī Bufer zona atrodas kada valsts kura grib iestaties NATO.
Nedrīkst uzņemt,jo tam valstīm ir liegums kuru nedrīkst appiet,lai kā tas gribētos...Tanī zona atrodas Zviedrija, Norvēģija,Baktija, Ukraina,Moldova,Gruzija....nu nedrīkst jo ir starptautiski likumi kuriem nedrīkst likt mīksto...Tas tā pārdomām..uzlika,nu ir sekas....
ASV,Nav pasaules valdnieks,ko grib to dār...arī tai ir jāievēro likumdošanas prasības.
Ukraina kluva neatkarīga valsts 1991.
gadā.
ko no 1991-2014 gadam krimā meklēja черноморский флот???
Aiz švarņika un aut...
visi ņaņčījās..
2014 gada bija maidans,sākās nemieri 8 gadu garumā
kurā bija zaļie cilvēciņi???
kur bija brāļi eiropeieši????
Kur bija brāļi anērikāņi???
kur bija sankcijas???
visi lika mīksto...8 gadus
8gadus eiropā gāja karš
kuru tas uztrauca???
nevienu..tagad bļaujam.. krievs.

Komentāri (41)

• -2
    vau Pirms 3 dienām, 15 stundām

Bija tas par to Karloviču ,latviešiem tēvā vardu ne3raksta nekur . Ja raksti tēva vardu tad skaidrs . slāvs un slavu izcelsmes . Saprati vai nesaprati . Karlovič , značit sin karla ,no otčestvo jest tolko u teh kotorie praznuet 9 mai. Dlja osobo tupih mozno i povtoriķ. Otčestvo pisšet toļko te kotorie prazdnuet 9mai.

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 3 dienām, 5 stundām

Vau arī nav nekas , un tu esi russkkij mir atrauga , kam nav ko atbildēt un nesaprot , ka Mihelsons Kondrāts Karlovičs nav man vārds uzvārds un tēva vārds , bet paņemts no filmas , ko tu arī esi skatījies , bet tavas smadzenes ir nodzertas , un pats esi komunists

• -2
    vau Pirms 3 dienām, 4 stundām

To ka tas nav tavs īstais vards jau nav jāskaidro . Tikai pašam tev ļoti patīk ja tevi dēvē arī tēva vārdā (visiem slāvu mīļotājiem patīk). Uz to mums viens Taizels noteikti būtu jāierauj. To var ,bet tavu mīļoto Šipru es gan nemēģināšu.

• 0
    sranskis Pirms 3 dienām, 3 stundām

Tikai īpaši apdāvinātie varētu nezināt, ka šis ir tēls no filmas(grāmatas). Biju par vau labākās domās.

• -1
    vau Pirms 3 dienām, 3 stundām

Vai neizlasīji ,to ka tas nav viņa vārds san skaidrs, bet viņa komentāri daudzreiz liek padomāt. Ko ted īsti tu parstavi. Te bija viens koments kur Karloviša briesmīgii uztraucās ............... ko ,tad jūs krievus par muļkiem turat ka vinī neko nespēj izdomat( tas bija par krievijas konstruktoru spējam) Jāsaka. Nobrīnījos ,vai nepilec ka Krievija faktiski visu pamatā pēc otra pasaules kara ražota ir nozagusi. Ir ļoti reti izņēmnumi kuri nav zagti. Redzi es pat Nikam neliktu klat lai mani te kads dēvetu par Janoviču . Man pat šis slāvu identitātes simbols liekas pretīgs. Tad runa ir par to. Vari domāt ko gribi.

• 0
    Covid 19-25.ventspils.lv Pirms 2 dienām, 16 stundām

https://tautastribunals.eu/?p=67056

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: