Paskaidrojums un pārdomas OTTER
Tas ir priekš tevis un tev līdzīgajiem.
Esat kaut ko dzirdējuši tadu lietu "Bufer zona"
Ta ir zona cik tālu drīkst izplesties NATO...talak ir liegums.
ja tanī Bufer zona atrodas kada valsts kura grib iestaties NATO.
Nedrīkst uzņemt,jo tam valstīm ir liegums kuru nedrīkst appiet,lai kā tas gribētos...Tanī zona atrodas Zviedrija, Norvēģija,Baktija, Ukraina,Moldova,Gruzija....nu nedrīkst jo ir starptautiski likumi kuriem nedrīkst likt mīksto...Tas tā pārdomām..uzlika,nu ir sekas....
ASV,Nav pasaules valdnieks,ko grib to dār...arī tai ir jāievēro likumdošanas prasības.
Ukraina kluva neatkarīga valsts 1991.
gadā.
ko no 1991-2014 gadam krimā meklēja черноморский флот???
Aiz švarņika un aut...
visi ņaņčījās..
2014 gada bija maidans,sākās nemieri 8 gadu garumā
kurā bija zaļie cilvēciņi???
kur bija brāļi eiropeieši????
Kur bija brāļi anērikāņi???
kur bija sankcijas???
visi lika mīksto...8 gadus
8gadus eiropā gāja karš
kuru tas uztrauca???
nevienu..tagad bļaujam.. krievs.
Komentāri (41)
2024 gada februārī vai tad nebija sede par to kad ASVnepaplašināsies Krievijas virzienā
Jo tādas bija krievijas noteikumi
ASV uzklausīja???
ņēma pierē???
nospļauties par tādu pļūtinu
mēs taču visu varenie...
nu ir sekas
ko darīt valstij ja tiek pārkāptas tās noteikumi???
nolīst stūrī???
Nato neizplešas, tajā valstis pievienojas pēc brīvas izvēles.
Velreiz īpaši apdavinātajiem
tas valstis kuras atrodas Buferzona
ir liegtas tiesības pieņemt lēmumu pievienoties NATO
viņas nedrīkst pieņemt tadus lēmumus
Viņām ir liegums pievienoties
lai kā negribētos
Kas liedz tām valstīm, kas atrodas šajā mistiskajā "baferzonā", pievienoties NATO? Lūdzu pievieno arī savus avotus.
To aizliedz starptautiskue līgumi kuri tika noslēti auktā kara laikā,un kuri nav atcelti līdz šim
Man tev sūdu lupata ir tikai viens ieteikums. Mazāk skaties krievu propagandu.
redz es lasu visu vēstures lapaspuses,neviss tikai tās kas patīk bet pilnīgi visas
Ko līdz lasīt ja tu nevelna neko nesaproti. Palasi labāk komiksus, pērk un pardod vai precību sludinājumus. Tava galva nav domāta tam ko tu mēģini bukšķierēt. Bija tāds Hugo Diegs kurš labi pateica ....... ak kungs tā ir dzeja ,tad lieku to nost un ņemu ku rakstīts par lopiem. Dari labāk tā.
Kā jau šeit minèja valstis pašas iestājas aliansē, nevis nato izplešas un nekādas rakstiskas vienošanās par to kur drīkst vai nedrīkst būt nato nav tikušas noslēgtas. Zini kāda vienošanās gan tika parakstīta 94. gadā no krievijas puses? Budapeštas memorands- Krievija bija viena no valstīm, kura piekrita ievērot Ukrainas neatkarību un tās robežas. Tuvojas vēlēšanas un mēslu zemes troļļi aktivizējas. Saminieks piemeta piečuku pie algas?
Domāju, tas ir psiholoģiski. Vieglāk ir pieslieties varmākai. Iespējams, viņi pat zina, ka tas nav pareizi, bet tādā veidā pasargā savu psihi. Jā, tas ir amorāli. Bet vāji cilvēki tā dara. It sevišķi, ja propoganda to pastiprina un cilvēks nav tik izglītots, lai saprastu, ka ar viņu manipulē.
Mani var apstrīdēt par visu ko bet ne par vēsturi
man vēsture ir 10/10
Es varēju pat vēstures skolotāju nolikt pie vietas
Es tikko tevi apstrīdēju un pretī nekādi fakti nav. Tu vari nepiekrist, bet tev nav taisnība
Ukraina ir neatkarīga valsts un tai ir pilnīgas tiesības izlemt ko vēlas un ko ne. It sevišķi pēc okupācijas mēģinājuma. Protams, ka viņi vēlēsies NATO un pilnīgi pamatoti.
Aizmirsi pierakstīt par maļčik v trusikah, ko Slavjanskā pie ziņojuma dēļa pienagloja un grūtnieci, ko vilka aiz tanka piesietu.
krievs,krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs krievs....kas kāpēc kas izraisīja... kāpēc.
.pohuj...krievs
RIKDRĀNIŅ , es pēc taviem skribelējumiem ilgojos kā pēc augoņa uz pakaļas. Ceru ka tu saprati.
Trauklupat, tev smadzenes priekš vēstures nav domātas , un vēstures zinātājs skolotājs ir nulles režīmā. Tu esi foruma āksts ar savu skribilēšānu
Vēsture nav ta kas slavē valsti un noliek citu valsti
vesture ir ari ta vēsture par kuru negrib runāt,bet ir jāruna
vēsture nenozīmē tikai prieku un panākumus
piemēram
noārdīja katlumājas
ja tas ir sapīgs jautājums
bet par to ir jārunā
neviss jāslēpj un jāizliekas kad nekad tads nekad nav bijis
no kļūdām jau mācas
ne jau no panākumiem
bet šeit Latvijā laikam tādus kuri to saprot un ir spējīgi saprast
var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem
pārējie ir dauņi un muļķi
Ja tu te spoecišli neraksti tādā stilā ,bet tā nrī doma tad tiešām ir bēdīgi.Var jau malt vienu un to pašu ,bet tev nav nekāda pamatojuma kāpēc ,kas un kā vajadzēja. Tiki tad jau sāk apnikt. Saproti( ja vispār ko saproti).Tavas zināšanas ir tādas ja Latvijā tev būti 1 (absolūts profāns ) tad brauc uz vāciju ,tu vieninieks ir teicami . Vismaz vienā valstī būsi teicamnieks. Tu esi nevis sudmalnieks ,bēt sūūūdmalnieks. Es zinu fantastiski maz atzīšos ,bet tev vēsture ir ķiniešu ābece. Cik gadus vispār sēdēji vienā klasē.jēb pēc 3 reizes izmeta no skolas.
Kas ir enerģētiskais vampīrs, un ko tas "ēd forumā"?
Trauklupat, tātad tu esi muļķis un daunis, kas neko nedara , ar plakātu pie MK nestāvi, neprotestē , neko nedara ....
Visu cieņu VAU
bet tev acīmredzot Latvijas vēsture ur tikai no
1918-1949
un
1991-mūsdienam
bet tadas vēstures lappuses 1940-1991 tev un tev līdzīgajiem tadas vestures lpp nav
Redzi ir ļoti daudz lietas kuras labāk pat tagad nepieminēt. Redzi vēsture kura bija 1940 -1949 vēl tagad daudziem (neteikšu ļoti daudziem ,bet daudziem) uzdzen šermuļus., Tieši šis laiks mums te izveido teicinu Tautas naids pret okupantiem. Zināmā mērā aktuāls arī sodien. Es esmu faktiski no paaudzes pēc represijām un visa tai laika piedzīvotā. !991 gads bija ka tāda sloga nomesšana. Es negaidiju ziedu laikus ,bet redzētais pēc 1991 gada 100% atbilst par latviešiem G Merķeļa grāmatā -Latvieši. ,punkts pa punktam ,vinš nekļūdījās. Rezultāts faktiski ir Divkopienu valsts.Ļoti labi redzams VB portālā. Saproti ka nav jēgas te ko nopietnu pateikt,tas daudziem būs kā nazis pie rīkles. Es te vakar pavilku uz zoba Karloviču un Yolo. .Uzjautrinoši ,jo te pat telefona stabam skaidrs ka viņi ir sārti. Megini pieiet vēsturein no malas. Neitrāli ,tad domas daudz kur mainīsies.
Grūti pretoties propagandai- jo , kā saka pulkvedis Rajevs , daudz viltus ziņu, Bet, ka NATO un ES jaucās citas valsts iekšējās lietās - fakts, Nesens piemērs- kādēļ ES samaksāja simtiem tūkstošu euro Gruzijas opozicionieriem ( TV ziņās)
Cik labi, ka Kriska neredz savu mīļo putleristānu, kura tepat pustūkstoša km attālumā vistiešākajā veidā ar militāru spēku iejaukusies citas valsts iekšējās lietās jau padsmit gadus atpakaļ. Laikam slikti esat skatījusies pomjota un skamejevas raidījumus!
Pulkvedis Igors Raevs pats esot viena viltus ziņā.
Ko tu Vau uzvilki uz zoba , kurš te ir sārts.... Tavs raksts ir russkkij Mir vērts , iekož un tas nav es un man viena taisnība .
Vēl tu neesi dzērumu izgulējis.
Tā ka man īr kabeļa televīzija/ es skatos oficiāli atļautus kanālus/ Vai neziņi kas īr pulkvedis Rajevs un majors Slaidiņš?
Rajevs un Slaidiņš - divi pajoliņi TV 23 ēterā, par šiem "ekspertiem" visi komentāri smejas
JOKER ,Tavu domu graudu stulbumam nav robežu. Jo stulbāk jo labāk.,pie kam spogulī skatoties tu noteikti redzi Kutuzovu ,Žukovu , vai Putļeru.
tomēr diplomētam ēzelim laikam tas ir piedodami.
Pulkvedis Rajevs īr Latvijas iekšlietu ministrijas valsts sekretārs, le zināt
Joker, es labprāt paklausītos Jūsu komentārus.
Kas tieši Jums īr smieklīgs raidījumā TV-24? Kaut vienu piemēru
Vau tu neatbildēji uz manu jautājumu , kur tu mani uzvilki uz zoba jampampiņ