@4 februāris +4 + 5 grādi .

vau | 19.02.2025, 08:27:54 | 306

Rp5 Ventspils (laika prognoze ,ja neticat tad var papētīt jo no pirksta neizzīdu)Šorīt ļoti priecīga ziņa ,jo jau sākot no 24 februšra paliks ļoti pavasarīgs laiks. Sola lietu un arī miglu. Migla vispār super labāk par lietu apēd sniegu. O,tas ir forši jo sniegu apēdīōs 1-2 dienu laika. Nēbūs te kādam janomauc uz snurķīša. Komunālie sālīti arī ietaupīs. Jā tā ,tad jau sniegpulksteņi un vizbuļi vairs ilgi nav jagaida. Mazliet paciešamies vis būs štokos. Varētu jau šo pēcpusdien sakt kust.

Komentāri (4)

• -2
    vau Pirms 2 dienām, 3 stundām

Saprotu ka es esmu nevēlama persona te VB saita ,tikai pacietiet notīšos. Tomēr uzskatu ka ziņa par to ka sniegs Ventspils apkartnē var pazust daudzus ļoti iepriecinas. Sasildīs ,uzlabos garastāvokli . Kaut vai sētniekieku armijai Ventspili uzlabot dzīves apstākļus.

• -1
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 2 dienām, 1 stundas

Tig vienig tō Kinder ne but prēcig.Ne varet vairs lēžot .

• -2
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 1 dienas, 17 stundām

Pareizi Baron , Gav laikam bērnībā Uzbekistānā dzīvojis un nezina , kas ir ragaviņas un slēpes .

• -1
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 1 dienas, 16 stundām

Kondrad Karlowitz kung.
    Aber es bij dōmat tā,ka no tō Snieg ir lielak Skād,ne ka labum.Tō,ka Kinder prēcig,tō varet ne ņemt pa pill,le zinat.Ekš man Muiž ar liek izdōšan aiz tō,ka vaidziks pulk Soļark prekš T-74 ar kō šķūret.Bet es ir vien Baron un varet atļauties.Ne tā,ka tie Ventspil (Windau) Valst-Pilset nodōkl maksataj.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: