Kāpēc?
Kāpēc? Kāpēc VB pie rakstiem tagad dome atbild un pubicē pat darba piedāvajumus. Lūk ir ,lūk ejiet ,lūk strādājist. Paldies ,pat ja gribētu neviens man neder. Domāju tā ir daudziem. Visur vajag diezgan specifiskas zināsanas. Vienīgais bija šoferis. Viņs vienīgais no visiem atbilda tam ko var darīt arī tie kuri skolas diploma vieta saņema izziņu par skolas kursa noklausīšanos ,bet vēlāk sofera tiesības ieguva. Saprotu ka no domes atbildes nebūs.Kamēr vinus neiznesīs ar kājām pa priekšu no 1 Maija prospekta Fazendas nekas nemainīsies. Domāšanu šiem neviens citu neiedos. Tie 35 gadi ir savu paveikuši. nav iespējams iegūt atbildi ko darīt tiek kuriem kopjūters ,specifiskas zināšanas darba organizācija ,parvalde , vai planotāja amatā atrasties nav zināmu iemeslu pēc iespējams. Tos sauc par tādiem prastāka darba darītājiem. Tiem atliek gadījuma darbi, vakara haltūriņas, ja tiek kaut kur tad aldziņa aploksnītē(pensijai super). Laikam nākotne ,jeb rītdiena jau klāt.
Komentāri (12)
Domāju, ka kritiku (kura ir pamatota) sajutuši. Par 30 un vairāk gadiem pilsētai paliek ar vien grūtāk piepildīt budžetu. Un negrib atzīt ka izvēlētais kurss ir greizs. Vēl desmit gadu atpakaļ lielījās, ka te ir lielākā vidējā alga valstī, tas ar vairs nav. Protams statistika ar IKP uz iedzīvotāju ar diemžēl neko labu nerāda. Un tā neapturamā lielīšanās. Tāpēc mēģina taisnoties. Vispār labi, tās vakances ar nekur nebiju manījis. Tā kā nāk vēlēšanās jāpelna punkti. Kā saka tuvāk tautai :)
Par vakancēm ir . Uzliec Goglē . Darbs vai vakances Ventspilī . Ir daudz dažādā veidā pasniegtas . Vis ko deva Dome tas vis ir atrodams. Arzemnieku vakances arī līdz kaklam.
Paldies par atbildi. Tikai domāju kāds ir risinājums. Nevienam uzreiz nekas izveidot neizdosies. Pat tad ja pie varas nokļūst Ventspilī ta saktā Demagogu armija(Ventspils un Latvijai interpretācijā). Mums vienkārši ļoti daudz kas sen palaists garām. Nav pat jēgas pieminēt. Varbūt vienīgi to ka mūsu kungi grib braukt pa rūpniecības zonu kā parku. Ventspilī strādājos ir daudz kas dzirdēts. Pat ats ka te dažiem kungiem nepatīk redzēt un skatīties uz parastiem stradniekiem . Vārdus neminēšu ,būs skandāls. Tas gan vis no sērijas kad sarunas notiek parasto stradnieku vidū un klasificējas kā Viena tante teica līmenī. Tādu ko dzirdot pretīgi paliek ,bet arī tā notiek ,jo pilsēta ir maza. Es te cenšos kaut ko iemest no tās pasaules par kuriem neruna . No pasaules kura strādā tur kur rokas ir melnas ,+ 37 grādi darba vietā (Pats to izbaudīju ne vienu reizi vien). Tāpēc ir sakrājies. Man paldies Dievam neko vairs nevajag. Tāpēc arī mēģinu pateikt ka ir Divas pasaules arī ventspilī.
Visas vakances
kad aizziet uz darba interviju
piemēram par krāvēju veikala,skaties kad vajaga Anģļu valodas prasmes,Prasmes strādās ar datoru,un skaties kad vajaga augstāko izglītību un un pieredzi sava jomā
kaut gan butu krāvējam vajadzīgs
prasme strādāt gribēšana
spēks nest preces
jo
ja cilvēks prot
Angļu valodu
prot strādāt ar datoru
un ir vidēja vai augstākā izglītība
tādi par krāvējiem stradāt neiet
brīžiem prasības ir tik debīliskas,kad ir jāpasmejas
drīz pienāks laiks
lai raktu ar lāpstu grāvjus
vajadzēs
a,b,c,d,e šoferu tiesības
vajadzēs lāpstas sertifikātu
Vajadzēs beigt lāpstas skolu(macības 3gadi)
Angļu valoda
prasme stradāt ar datoru
Piekrītu tev jo tāds Atslēdznieks tagad ir 0 ja nav klat elektroatsledznieks.
Nu protams tagad visas jaunās iekārtas prasa savas zināšanas. Ar vīli jau tagad vispar atslēdznieki kā tādi nestrādā. Tomēr arī tiem vīļu meistariem vajag angļu mēli. Liekas mums te tie rūpniecības vai ražošanas attīstības planotāji ir mazliet nojūgušies.
Pie mums darba devēji
prasmju izdomāšanai,pārspēt nevar neviena valsts
kāpēc cilvēks neiet strādāt pa sētnieku
atbilde
grib lai pa 200€, norīt visu pārventu un varbūt vēl notīrīt līdz Staldzenes pagriezienam
mūsu pilsētā tāds vārds kā loģika nav nekad bijusi
kādreiz steādāju HM
darba līgums kā jau līgums
bet strādājot darba laika ir normas
kādas normas,jnekādas nedrīkst būt normas,ja tādas nav pieminēts darba līguma
teiksiet nav jāuzrāda
tad priekš kam ir domāts darba līgums,ja darba devējs var to appiet
Es te paķēru uz zoba vienu apkopēju , paprasīju vai tad jumtu tai celtnei vel neliek tīrīt par to algu. Es viņas labprāt redzētu uz koncertzāles Latvija jumta.
Ma rodas sajūta ka es te esmu kādam ļoti ieriebis. Pat ieraugot manu niku vēmiens nāk.
pilna VB ar darba piedavajumiem Eiropa, var bez valodas zinasanam, ej strada alga no 2500 uz augsu, nebus te kas vergo par kapeikam bus pasiem jastrada,
Tas ir ārzemēs.Te ir Latvija.
Darbu var dabūt pa blatu , un arī ne vienmēr, ja tev pāri 50 gadiem neesi vairs vajadzīgs
Jēzus ir patiesība,un pauž tikai patiesību.
Ieklausaties:
"Jūs odžu dzimums, kā jūs varat labu runāt, paši ļauni būdami? Jo no sirds pilnības mute runā.
Labs cilvēks izdod no labā krājuma labu, un ļauns cilvēks izdod no ļaunā krājuma ļaunu.
Bet Es jums saku: par ikkatru veltīgu vārdu, ko cilvēki runās, tiem būs jāatbild tiesas dienā;
jo pēc saviem vārdiem tu tiksi taisnots, un pēc saviem vārdiem tu tiksi pazudināts.”
Mateja evanģēlijs 12;34-37