Vēlreiz par Sportu Ventspilī.

vau | 13.02.2025, 09:11:20 | 185

Rakstā par Vilni Baltiņu vakar parādījās prominenta cilvēka komentāri.
Ar tiem pie raksta var iepazīties. Nedaudz atbildēju. Šoriz es te arī melošu ( bet tas nepieciešams). Man nav nekādas saskare ar sportu. No bērnības kad puikas šad tad ieskrējam Stadiona tur bija tād skrējeju treneris ar lielu serbernāru . Tad no tiem laikiem kad satiku šo cilvēku uz jautājumu ka tad klājas ,kā ar jauno talantu pilnveidošanu iznāca tēdas pagaras sarunas. Arī laika kad visu tur jauca vai gatavojās jaukt. Tagad tikai lasīju avīzē VB ka miris vēl pagajušajā gadā. Vinš protams apgaismoja par visu kas saistīts bija ar to velotreku , utt. Tomēr tai laika vienmēr tur bija bērni ar velosipēdiem .(laikam bija treneri kas trenēja ). Tāpēc Baltiņa raksts ka neviens te nebrauca man neit kopa ar to ko redzu . Tāpat APTAUJAS . VIS TIKAI PĒC APTAUJĀM ,VIS TIKAI PĒC VENTSPILNIEKU VĒLMĒM. To pašu tagad saka Blumberga kungs. APTAUJAS. Tomēr neesmu vēl šeit sastapies ar tādu zvēru ko sauc par APTAUJU.

Komentāri (6)

• -2
    Persona Pirms 3 stundām, 24 minūtēm

Piedod, bet tā arī kontekstu no tava rakstītā arī nesapratu.
    Ko tad galu galā gribēji teikt ar šo?

• -1
    vau Pirms 3 stundām, 7 minūtēm

Es gribēju dzirdēt viedokļus . Kaut vai par tam nelaimīgām Aptaujām. Nevaru saprast kur viņas notiek . Varbūt esi aptaujāts?

• -1
    vau Pirms 3 stundām, 10 minūtēm

Papildināšu (būs arī meli). Par cik man vienmēr ir paticis klātienē redzēt gan Latvijas gan pasaules līmena zvaigznes parasti aizvilkos kaut vai uz to pīķu metēju mačiem. Bija tāds torkilsens ,vēl Makarovs no viņiem šei. Pat J . Zirnis. Nu protams vietējais guru D. Kūla. Pat autogrāfu ar lielam pūlēm izlūdzos. Biju lapns ka stāvēju blakus Olimpiskajam čempim. Labprāt redzētu kaut vai visus Latvijas NBA spēlētājus paraugmačā pret vietējiem milžiem. (PARAUGSPĒLĒ). NHL zveignes pret Kurbadu laikam nespēlēs (arī paraugspēle). Bija sapnis redzēt kādu pasaules līmeņa meistaru Vieglatlētika. nu nebūs iespēja pat sapņos redzēt to Zviedru kārtslēkšanas brīnumu Ventiņos. Tas pat teorētiski nav iespējams. Štrombergs Ventspils trasē arī nebrauks .(pagaidām pat nedzird ka kāds neskatoties uz daudzajām trasēm daudz maz sevi pieteiktu. Varbūt renķa Dārza trase pavērs ceļu(to gan nezinu (redzesim). Nezinu kas te iekoda ,bet mēs taču pelbaseinu ari gribējām. Jā brālis un masa Konradi ???????????

• 0
    edmundos Pirms 3 stundām, 9 minūtēm

Es domāt, ka vārds aptauja ir atslēgas vārds. Ir taču izcelts ar lieliem burtiem. Ar nav manījs aptaujs. Tik visu laiku tiek uzsvērts ventspilnieku viedoklis. Blefs tas viss i. Tik manipulē ar terminiem.

• 0
    vau Pirms 2 stundām, 55 minūtēm

(ŠEIT NEMELOŠU). Ne tikai komanda ,bet pat viena sporta zvaigzne spēj savakt skatītājus. Biju Rīgā kad lēca tas Angljas Putns Džonatāns Edvardss. Tad stadionā pat lūdza(Dinamo stadions Rīga) lai cilvēki neatstāj tribīnes pēc tam kad vīņš bija beidzis . Tribīnes parpildītas .Tepat Ventspils laikam tie Ventspils šķēpi (cilvēku bija daudz) . Pagājušogad aizvilkos ,bet skatītāji labi ja 10. (arpus sportistu skaita tribīnēs). Nezinu kam jānotiek lai basiķa zāle atkal būtu pārpildīta. Lai tas notiktu tagad vajag lielu ,atkārtoju lielu naudu.

• -1
    vau Pirms 2 stundām, 33 minūtēm

PSRS laikos vienmēr bija 100% visos referātos(sprediķos) pilnīgi visos līmeņos vārdi---pamatojoties uz darbaļaužu prāsībām ,strādnieku vēlēšanos utt ,mēs tagad pieņēmām grūtu lēmumu tomēr celt ,būvēt pārvidot ,mainīt. Tagad šie vārdi ir nomainiti uz vārdiem , pēc iedzīvotāju ,aptaujas ,ieteikumim , gribas . Jā gribas lai šie vārdi vienreiz būtu patiesi. Teiksim piemērs --Ventspilī šodien Domes pārstāvji veiks aptauju Ganību vai Lielajā prospektā . Lūdzams iedzīvotājus būt pretimnākosiem pret aptauju veicējiem. Atauja būs no 10.00 līdz 21.00 lai ietvertu arī tos kuri dienā strādā. Mes taču vēlamies redzēt pilsētu skaistu. Ieprikš paldies par atsaucību. Labi 100% neizdosies aptaujat nekad,bet kad parādās raksts ka kaut kur bija sapulcējusies cilvēki kuri teiksim apsrieda jautajumu par velotrasi Renķa dārzā . Jā ak ,bija notika utt. Tad to nu tiešam nevajag nevienam. ( konkrēti V. Baltiņa rakstā par pieminētajām aptaujām). Tā nu arī nevajag.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: