Pakistānas kebabs
Kebabnīca Raiņa ielā ceturtdienās atvērta no 9 līdz 33 (trīsdesmit trijiem). Tāds paziņojums. Tur darbojas džeki no Dienvidindijas. Runā savā un angļu valodā. Zin pāris teikumus latviski. Viss notiek patriotiski atbildīgi. Fabriciusu tur nepiemin.
Komentāri (34)
Reģistrācijas numurs @slar.... Viss izcili! Izcils darba laiks līdz 33:00! Kebabieši ir gatavi stāstīt visu par savu zemi. Atbildīgi. Hindu nezin. Kā es gribu uzzināt daudz ko par viņu atbildīgajām virtuvēm!
Indijā katrā štatā sava valoda. Tāpēc tur valsts valoda īr angļu un visi to prot.
To es zināju par Indiju. Tomēr paldies par to. A man liekas, ka Ventspils nav Indija. Un cikos beidzas laiks 33:00? Ja cilvēkus uztrauc Fabriciuss, tad mani uztrauc tīras rokas ēdiengatavošanā. Un nodrošināts tulks ēstuvē, ja grib tā pa īstam patriotiski jo īpaši pirms Lāčplēša dienas un pilsētā ar Rītdienu?
Ko jūs satraucās? Tie tak noteikti pēdējo kursu studenti, kuri tur piestrādā. Pie mums pāri robežai tiekot ielaisti tikai augsti kvalificēti ārsti, datorspeciālisti un inženieri. Prātu izkūkojusī Langa un viņai līdzīgie Latvijā apkaro tikai vienu valodu.
Cibiņš! Tie NAV NEVIENA kursa studenti! Tie ir pavisam īsti indieši, kas tur cep kebabus. Drīz būšot arī chicken tikka masala, chicken curry un citi mākslas darbi pieejami. Tie studenti varbūt ar Bolt somām piegādā izsalkušajiem maltīti, varbūt? Jā, un indieši tik nāk un nāk un tūlīt atvērs vēl dažas ēstuves. Lai ver, vismaz iedzīvotāju skaits palielināsies pilsētā. Maiņā parasti ir 3 indieši un viens prot pateikt ļoti skaistu teikumu latviešu valodā. Esot iemācījies Ventspils augstskolā.
Tas tak Jaunās vienotības, Progresīvo un Zilzemnieku kopīgais projekts, kā Latvijā uzlabot demogrāfisko situāciju.
Man tur kursabiedrs Ojers ņēmās. Viņs kļuva par pārliecinātu musulmani un uznēma kontaktus Tuvajos Austrumos. Paēst jau tur var, lēti un itkā labi. Bet pat ar mošejām un minaretiem šim būtu gauži maz sakara. Vairāk varbūt ar to islāmisko hibrīdinvāziju, kā viņu tur modīgi tagad dēvē.
Par aplamībām un dzīves jēgu runājot, rodas jautājums? Ko jūs tur "struktūrās" vispār dariet, ka nenodrošiniet valsts valodas lietojumu? Tur algu varētu saņemt vismaz 7 tulki!!!! Bez tiem, kas izvadā ēdienu! Es esmu par tautu draudzību un iespējām nopelnīt iztiku ar godīgu tulka darbu! Tikai viens indietis runā angliski. Un, cik svaiga ir tā gaļa, kas TUR rotē? Tas ir jautājums "SAVĒJIEM"?
Vajag ziņot Valsts valodas inspekcijai.Lai atsūta pārbaudi.Nesen pa TV bija sižets,beztabu,ja nemaldos.Rīgā pulka vairāk šitās sērgas.Vienreiz sodīs,otrreiz,pēc trešās reizes var aizklapēt ciet to svešzemnieku ēstuvi.Vai likt nomainīt personālu pret baltajiem cilvēkiem.
Par gaļu nekādi neatbildu, jau sen esmu veģeārietis.
ar ko tas atšķiras no krieviem, čečeniem, baltkrieviem un visiem citiem, kas ikdienā ignorē latviešu valodu?
Ayk, cik svaiga gaļa un, kādas izcelsmes gaļa tur rotē? Līdz 33:00.
Kā ar ko atšķiras?
https://nra.lv/neatkariga/komentari/elita-veidemane/471422-vai-prasiba-mazgaties-un-zinat-latviesu-valodu-ir-rasisms.htm
Šitos neviens neuzdrošināsies sodīt! Reku visiem zināmais žurnālists Bojārs no TV Neatļautais paņēmiens raksta, ka Bolt pārvadātājiem likt kārtot sanitārās normas un kaut ko mācēt latviski ir RASISMS. Ar Welkomistiem mums pilnas malas.
Jā redzams no soctīkliem tad Indra Bērziņa kādu laiku mitinājusies Lielbritānija. Vai tad pa to laiku nav vel pieradusi pie pakijiem, indusiem un citiem dvieļiem un viņu paradumiem?
Sranski! Vienkārši ģeniāli! Es te neesmu nākusi ne pasauli, ne dvieļus, ne viņu un citu paradumus mainīt. Viss notiksies tik un tā kā tam jānotiek! Ne man, ne Tev to regulēt. Es izturos ļoti atbildīgi un ar cieņu pret visiem un visu.
Viedokļu paušana privāti un publiski ir vienkārši prāta asināšana. Zili brīnumi, bet jautājumi var būt visdīvainākie, tāpat arī viedokļi. Izturos atbildīgi. Ļoti atbildīgi. Neatkarīgi no tēmas. Un ar cieņu.
Bet ko tad darīt?
Dibināt nelielas trieciengrupas,bruņotas ar beisbola nūjām vai vienkārši mietiem un izdauzīt visus tos ieklīdeņus viņu ēstuvēs?
To nevarēs.Ieinteresēsies čekisti,vai kā nu tos tagad sauc-drošības dienests,vēl piešūs politisko pantu...
Mums jau cita mentalitāte, bet pameklē kā dažas V-Āzijas valstis lielā mērā tika galā ar krieviem 90. gadu sakumā.
Neko nevajag darīt. Mūsu suga: CILVĒKI, izrunā, izkliedz lietas, dzer nervu zāles tā un tā. Cilvēks tik domā, ka viņš var. Īstenībā nevar neko. Viss notiek tā, kā tam jānotiek. Tas Kungs beigās visu izlems tik un tā.
Man nav ar ko spēlēt šahu. Tāpēc šad un tad ar savu domu gājienu " izliekos" forumā nepretendējot pilnīgi uz itin nekādu "patiesību". Ne par Fabriciusu, ne Fabrikas ielu Pārventā, ne Indiju pilsētā, ne pilsētas mototrasi, ne par "savējiem", ne par krītošiem skursteņiem vecpilsētā utt. Dzīvojam tik nost, kā katrs katrs prot, jo nav jau to , kas dzīvot māk.
Kādu laiku tur strādāja baltie un ēdiens arī tapa "balts" un negaršīgs.
Pofig, kādu gaļu tie tur grilē, bet prot salikt vajadzīgo kebabā.
Ir pretenzijas - ej ar līkumu!
Priekā!
Lai dzīvo indieši Latišo-stānā! Urā!
Ar ēdieniem ir baigi svarīga nianse,ja neņem vērā kkādus pakaļdarinājumus
Šeit diktē gēni-neviens ,sūda strēlnieks LV,tev originālu suši nepasniegs!
Par Pakistānu
Nav komentāru vērts kebabs
Kurš ir ciet
bet,ko tā pensionāru dome,domā darīt??
vītoliņš jau sen novītis..