Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 1 dienas, 14 stundām
Par taisnību bāž ķurķī , par taisnību dzēš komentārus
+2
-1
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 12 stundām
Ir tā. Tā sanāk. Pat vairs nav zināms, ko drīkst un, ko nedrīkst teikt.
+5
0
Tā viš i!Pirms 1 dienas, 14 stundām
Lai pirms ģen.prok. pārvēlēšanas nevarētu izdot 2 jaunas grāmatas no "Hiēnu" sērijas = "Mentu zaņķis" un "Kriminālnoziedzinieks" = tā pats paspēja pastāstīt ierakstā par sistēmas pārstāvja piedraudēšanu viņam ar apsūdzībām 5 gadu garumā: https://www.youtube.com/watch?v=OfvSFMsM8tY. ( šīs sērijas grāmatās viss parasti ir pamatots ar dokumentu kopijām, kur iezīmējas uzvārdi un vairāk nekā 1 cilvēks)
0
0
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 13 stundām
Es arī to lasīju.
0
0
Tā viš i!Pirms 13 stundām, 45 minūtēm
Zin`kā, Vau, es atceros ne tikai 90-tos, bet arī 80-tos. Tā viš i!! Un Tev pilnīga taisnība, ka lielākās rebas sākās pēc "oligarhu" aiziešanas, bet par jaunajiem "oligarhiem" nerunā tāpēc, ka "vecās tēmas" labi iestrādātas - labi darbojas, bet uz jaunām lieki nauda jātērē, ko var noslidināt citur, un 100%-tīgi apmaksātie mediji runā to, ko viņiem liek - tāda ir sistēma. Bet par Somiju gan nevajag lolot ilūzijas - visā pasaulē viss notiek vienādi! Kā atceramies, pat Eiropas Komisijā ik pēc pāris gadiem publisko kādu "kukuļlietu".. Lielākā laikam pēdējo gadu laikā bija par C-19vakcīnu iepirkumu.
0
-4
KriskaPirms 1 dienas, 13 stundām
Vakar teica par ko/ Bet Indra doma , ka forumnieki zin vairāk
+4
0
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 13 stundām
Es vakar vēlreiz noklausījos, ko skarbi teicis Lato Lapso. Man kļuva skumji, bailīgi, neomulīgi, riebīgi. Jo īpaši pēc Lato uzrunas mums pirms nedēļas. Tieši tas bija piedraudēts un tieši tas notika ar Lato.
+1
-2
^^—^^Pirms 1 dienas, 9 stundām
Necenties, Vau, mīkstināt situāciju - ierēdņu armija ir uzpūsta pēdējos 10 gados! Kāpēc mums Gausam 10 gadus jāmaksā algā katru gadu 1 miljons, ja tagad izrādās, ka airBaltic var pārdod tikai par vienas lidmašīnas cenu, bet ieguldītais pusmiljaRds no mūsu nodokļu maksātāju naudas jāaizmirst? Vai šķiet, ka to atbalsta ierēdņi? Ierēdņi nav tik drosmīgi un ar tādu visatļautības sajūtu! Par RailBaltic pat nesāksim. Jebkurā biznesā vai ģimenē ir viens lēmumu pieņēmējs, kas atbild par "projektu", un, ja šis indivīds rīkojas bezatbildīgi vai vispār notiek bezdarbība, tad no viņa arī prasa atbildību vai nomet no "posteņa". Tāpēc nevajag pārmest sabiedrībai, ka: "Izzags visu bet visā tiks vainota LATVIJAS VADĪBA (Prezidents ,premjers arī ministri. )" - VADĪBA ir atbildīga par rīcību vai bezdarbību un to sekām.
+2
-3
vauPirms 1 dienas, 8 stundām
Tu maz ko atceries no 90 mitajiem gadiem . Tajā laikā atradās cilvēki kuri tieši par to ko rakstīju centās brīdināt . Redzi nedomāju ka naksies par to atcerēties . Tagad protams ,vis tikai pēdējos 10 gados ierēdņi ,zagšana ,mahinācijas . Starp citu lielākās rebas sākās pēc oligarhu aiziešanas .,kad viņu vcietā sāka darboties viņu aizvietotāji. Nestāstiet ,ka Ventspils koncertzālei trukstošo naudiņu nofīrēja labi pazīstami ieredņi Muļķu ciemam vai kādam pagastam aņāma ,bet novirzīja uz Ventspili. Neatceros kuŗs ,bet Jelgavas novadā palika ,bez komunikācijam jo naudiņa aizgāja Ventspils Latvijas koncertzalei. Tiem ,lai dzīvo kā dzīvojuši. Teiksim Somijas ministram pat teorētiski nav jādara tas ko dzīve piespiež darīt mūsu ministriem . Viņi nav SARGSUŅI KA VISI CENŠAS TO PASNIEGT. Ieliks Lembi par premjeru un ministrijas stāvēs miera stājā,un sapratīs šefs pie teikšanas. Ne tikai Aivars ,domāju arī Ainārs,Andris ,Nu protams Gāzes kantora šefs. Ja nē tad darīs pretējo.
0
-3
KriskaPirms 1 dienas, 13 stundām
Un pateiks taisnību
+1
0
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 4 stundām
Jā pateiks.
+3
-4
vauPirms 1 dienas, 11 stundām
starp citu ,vai tiesas piespriestos 200 stundas sabiedriskos darbus lato ir atstrādajis. Viņu neapcietināja par to mutes brūķēšanu bet cik saprotu par iejaukšanos vienā kriminālprocesā. Ir dažas lietas ko neviena valsts nepieļaus,būs pa ausīm no visu tipu valstīm. Tikai tagad te nedaudz savādāk to visu cenšas pasniegt . Mums jau tautas aizstāvu daudz. Lapsam piedevas visu ,bet ir lietas par ko jāsaņem pēriens lai kas arī nebūtu. Enas par Ventspili ,super ,bet kāpec Lapsēns nenoveda līdz galam . Tagad ar Puzes baznīckungu gatavs likties viena gultā. Atvainojiet ,tad šāda tipa cilvēkiem es neticu ,pat ja viņi saka taisnību arī kāda teikumā. T^āpēc Lapsam cienu tikai vienu grāmatu ,,Razbainieku salas ,, Tiešām laba ,pat super.Ēnas par nākotnes pilsētu man ir ,bet tas pagrīdes variants. Tāpēc par Lapsēna taisnību ,šķībi uz to skatos ,jo te pat uzdūros viņa rakstam par vēsturi kuru kritizēja Lnnk vai pat ne tik nacionali noskaņoti cilvēki ,bet tas apmēram pirms 20 gadiem .
+3
0
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 10 stundām
Nekam nevar ticēt, ja neesi bijis klāt, piedalījies. Jo nezin taču kontekstu. Tomēr es pieķeru sevi pie gaužām ķecerīgas domas, ka manu valsti taču izzog, apzog? Nezinu, kas to visu piesedz, bet iet aizvien aplamāk.
+3
-2
vauPirms 1 dienas, 9 stundām
Bērziņas kundze_ Kas radīja visu to lielo valsts apzagšanas mehanismu ar ko tagad valsts valdība spiesta cīnīties. Tātad ,kas to radīja, kas tas ir par mehanismu, kurš sāka tā visa izveidi . Dažas personas no tām ievēleja šinī saeima. Daži tagad cīnās par otras Latvijas (Rīgas ) krēslu. Daži nodarbojas ar atkritumu biznesu,ir pat gāzes kantora vadītāj ,ir Barona tituls ( neoficiāl ,bet tomēr). Faktiski maz kurš Latvijā saprot to vārdu jēgu un ko tas nozīmē . VALSTS NOZAGŠANA. Tas nu tiešām ir izdevies . Te nevar uzsakt un novadīt nevienu projektu . Izzags visu bet visā tiks vainota LATVIJAS VADĪBA (Prezidents ,premjers arī ministri. ). Teiksi mani ievēlēs ,lai dievs pasarg es taču neesmu spējīgs stāvēt klāt katram ierēdnim ,pārbaudīt visus līgumus ,iepirkumus konkursus un to uzvarētājus. Es nevaru parbaudīt firmas kas tos projetus realizē . Firmu sadarbību. utt. To veic mūsu varenā IERĒDŅU ARMIJA KURA TIKA RADĪDA VĒL TĀLAJOS 90DESMITAJOS. Iredņus atlaist varu tikai zemākos .
+8
-1
HeinrichPirms 1 dienas, 10 stundām
https://tautastribunals.eu/?p=66691
0
0
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 9 stundām
Vau! Pateicos par skaidrojumu un viedokli. Lejputrija. Viss kā pasakās. Un bībelē.
+1
-2
vauPirms 1 dienas, 9 stundām
Diemžēl tāda ir politika,zinu ka mani necieš ,nicina . Daudzi noteikti mani saplēstu gabalos. Zinu ka nepatīkka pieminu vienu lietu . Teiksim tā laika partijas un ministri salika jeb izveidoja sistēmu, kur neatkarīgi no tā esi vai nē pie varas kaut kāda naudiņa vienmēr ieplūdīs vai nu partijas vai personīgaja kontā. Tās pašas bagātās sievasmātes vai vecmāmiņas. Ka atalgojums ierēdņi ņem komisijas maksu . Viņus ir atlais grūti ,bet no jebka viņi cenšas kaut ko paņemt sev. Tāpat visās lielās firmās ir dažādi cilvēki . Viņi mākslīgi uzceļ cenu ,bet faktiski dzīvē tas vis maksa mazāk ,Starp citu lielākās zādzības ir tieši celtniekiem Neviens no ārpuse nepateiks cik m3 betona ieliets pamatos . Situāciju glābt mēģina būvuzraugi ,bet ne vienmēr līdz. Teiksim koka nkonstrukcija ,materiāli jāpiesūcina er spec šķidrumu,bet tas ir dārgi. Tāpēc var paņemt un nopust ar aerasolu krās atbilst ,bet neviens nebaudīs. Protams papīri pacieš visu ,tu sarakstīs ko vajag arī to ka izmantots speckoks.
+2
0
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 9 stundām
Jebkurš ierēdnis sākas ar teikumu: "Mēs nezin'. Mums pateic tā darit. Mums jūs jāapbēdin'."
+2
-3
yoloPirms 1 dienas, 8 stundām
Lato ar savu lielo muti beidzot iebrauca auzās
+1
-3
vauPirms 1 dienas, 5 stundām
Var te teikt ko grib ,bet viņš pāršāva par strīpu.,ka tautā saka. Pats savas dzīves režisors. Nedomāju ka viņam ir tikdaudz info kā viņs to pasniedz. Tomēr eksistē tāda lieta ka pie krimināllietām visu ko zini nedrīkst publiski teikt kamēr lieta nav iztiesāta. Šisjau nav vairs viena tante teica līmenis. Nenoliegšu info viņam irdaudz.
+1
-1
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 3 stundām
Klusēšana darbojas daudz efektīvāk nekā savas taisnības pierādīšana!
0
-1
Indra BērziņaPirms 1 dienas, 3 stundām
Kontrolē savu rīcību un centies mazāk reaģēt.
0
-2
Indra BērziņaPirms 23 stundām, 46 minūtēm
When trust is broken, sorry means nothing (angliski).
+3
0
Barons (Freiherr von ...)Pirms 6 stundām, 54 minūtēm
Indra Berzin kundz. Wenn Vertrauen gebrochen ist, bedeutet Entschuldigung nichts. Pa Vācisk,le zinat.
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (25)
Kļūda: LATO LAPSA.
Par taisnību bāž ķurķī , par taisnību dzēš komentārus
Ir tā. Tā sanāk. Pat vairs nav zināms, ko drīkst un, ko nedrīkst teikt.
Lai pirms ģen.prok. pārvēlēšanas nevarētu izdot 2 jaunas grāmatas no "Hiēnu" sērijas = "Mentu zaņķis" un "Kriminālnoziedzinieks" = tā pats paspēja pastāstīt ierakstā par sistēmas pārstāvja piedraudēšanu viņam ar apsūdzībām 5 gadu garumā:
https://www.youtube.com/watch?v=OfvSFMsM8tY.
( šīs sērijas grāmatās viss parasti ir pamatots ar dokumentu kopijām, kur iezīmējas uzvārdi un vairāk nekā 1 cilvēks)
Es arī to lasīju.
Zin`kā, Vau, es atceros ne tikai 90-tos, bet arī 80-tos. Tā viš i!!
Un Tev pilnīga taisnība, ka lielākās rebas sākās pēc "oligarhu" aiziešanas, bet par jaunajiem "oligarhiem" nerunā tāpēc, ka "vecās tēmas" labi iestrādātas - labi darbojas, bet uz jaunām lieki nauda jātērē, ko var noslidināt citur, un 100%-tīgi apmaksātie mediji runā to, ko viņiem liek - tāda ir sistēma.
Bet par Somiju gan nevajag lolot ilūzijas - visā pasaulē viss notiek vienādi! Kā atceramies, pat Eiropas Komisijā ik pēc pāris gadiem publisko kādu "kukuļlietu".. Lielākā laikam pēdējo gadu laikā bija par C-19vakcīnu iepirkumu.
Vakar teica par ko/ Bet Indra doma , ka forumnieki zin vairāk
Es vakar vēlreiz noklausījos, ko skarbi teicis Lato Lapso. Man kļuva skumji, bailīgi, neomulīgi, riebīgi. Jo īpaši pēc Lato uzrunas mums pirms nedēļas. Tieši tas bija piedraudēts un tieši tas notika ar Lato.
Necenties, Vau, mīkstināt situāciju - ierēdņu armija ir uzpūsta pēdējos 10 gados!
Kāpēc mums Gausam 10 gadus jāmaksā algā katru gadu 1 miljons, ja tagad izrādās, ka airBaltic var pārdod tikai par vienas lidmašīnas cenu, bet ieguldītais pusmiljaRds no mūsu nodokļu maksātāju naudas jāaizmirst? Vai šķiet, ka to atbalsta ierēdņi? Ierēdņi nav tik drosmīgi un ar tādu visatļautības sajūtu!
Par RailBaltic pat nesāksim.
Jebkurā biznesā vai ģimenē ir viens lēmumu pieņēmējs, kas atbild par "projektu", un, ja šis indivīds rīkojas bezatbildīgi vai vispār notiek bezdarbība, tad no viņa arī prasa atbildību vai nomet no "posteņa". Tāpēc nevajag pārmest sabiedrībai, ka: "Izzags visu bet visā tiks vainota LATVIJAS VADĪBA (Prezidents ,premjers arī ministri. )" - VADĪBA ir atbildīga par rīcību vai bezdarbību un to sekām.
Tu maz ko atceries no 90 mitajiem gadiem . Tajā laikā atradās cilvēki kuri tieši par to ko rakstīju centās brīdināt . Redzi nedomāju ka naksies par to atcerēties . Tagad protams ,vis tikai pēdējos 10 gados ierēdņi ,zagšana ,mahinācijas . Starp citu lielākās rebas sākās pēc oligarhu aiziešanas .,kad viņu vcietā sāka darboties viņu aizvietotāji. Nestāstiet ,ka Ventspils koncertzālei trukstošo naudiņu nofīrēja labi pazīstami ieredņi Muļķu ciemam vai kādam pagastam aņāma ,bet novirzīja uz Ventspili. Neatceros kuŗs ,bet Jelgavas novadā palika ,bez komunikācijam jo naudiņa aizgāja Ventspils Latvijas koncertzalei. Tiem ,lai dzīvo kā dzīvojuši. Teiksim Somijas ministram pat teorētiski nav jādara tas ko dzīve piespiež darīt mūsu ministriem . Viņi nav SARGSUŅI KA VISI CENŠAS TO PASNIEGT. Ieliks Lembi par premjeru un ministrijas stāvēs miera stājā,un sapratīs šefs pie teikšanas. Ne tikai Aivars ,domāju arī Ainārs,Andris ,Nu protams Gāzes kantora šefs. Ja nē tad darīs pretējo.
Un pateiks taisnību
Jā pateiks.
starp citu ,vai tiesas piespriestos 200 stundas sabiedriskos darbus lato ir atstrādajis. Viņu neapcietināja par to mutes brūķēšanu bet cik saprotu par iejaukšanos vienā kriminālprocesā. Ir dažas lietas ko neviena valsts nepieļaus,būs pa ausīm no visu tipu valstīm. Tikai tagad te nedaudz savādāk to visu cenšas pasniegt . Mums jau tautas aizstāvu daudz. Lapsam piedevas visu ,bet ir lietas par ko jāsaņem pēriens lai kas arī nebūtu. Enas par Ventspili ,super ,bet kāpec Lapsēns nenoveda līdz galam . Tagad ar Puzes baznīckungu gatavs likties viena gultā. Atvainojiet ,tad šāda tipa cilvēkiem es neticu ,pat ja viņi saka taisnību arī kāda teikumā. T^āpēc Lapsam cienu tikai vienu grāmatu ,,Razbainieku salas ,, Tiešām laba ,pat super.Ēnas par nākotnes pilsētu man ir ,bet tas pagrīdes variants. Tāpēc par Lapsēna taisnību ,šķībi uz to skatos ,jo te pat uzdūros viņa rakstam par vēsturi kuru kritizēja Lnnk vai pat ne tik nacionali noskaņoti cilvēki ,bet tas apmēram pirms 20 gadiem .
Nekam nevar ticēt, ja neesi bijis klāt, piedalījies. Jo nezin taču kontekstu. Tomēr es pieķeru sevi pie gaužām ķecerīgas domas, ka manu valsti taču izzog, apzog? Nezinu, kas to visu piesedz, bet iet aizvien aplamāk.
Bērziņas kundze_ Kas radīja visu to lielo valsts apzagšanas mehanismu ar ko tagad valsts valdība spiesta cīnīties. Tātad ,kas to radīja, kas tas ir par mehanismu, kurš sāka tā visa izveidi . Dažas personas no tām ievēleja šinī saeima. Daži tagad cīnās par otras Latvijas (Rīgas ) krēslu. Daži nodarbojas ar atkritumu biznesu,ir pat gāzes kantora vadītāj ,ir Barona tituls ( neoficiāl ,bet tomēr). Faktiski maz kurš Latvijā saprot to vārdu jēgu un ko tas nozīmē . VALSTS NOZAGŠANA. Tas nu tiešām ir izdevies . Te nevar uzsakt un novadīt nevienu projektu . Izzags visu bet visā tiks vainota LATVIJAS VADĪBA (Prezidents ,premjers arī ministri. ). Teiksi mani ievēlēs ,lai dievs pasarg es taču neesmu spējīgs stāvēt klāt katram ierēdnim ,pārbaudīt visus līgumus ,iepirkumus konkursus un to uzvarētājus. Es nevaru parbaudīt firmas kas tos projetus realizē . Firmu sadarbību. utt. To veic mūsu varenā IERĒDŅU ARMIJA KURA TIKA RADĪDA VĒL TĀLAJOS 90DESMITAJOS. Iredņus atlaist varu tikai zemākos .
https://tautastribunals.eu/?p=66691
Vau! Pateicos par skaidrojumu un viedokli. Lejputrija. Viss kā pasakās. Un bībelē.
Diemžēl tāda ir politika,zinu ka mani necieš ,nicina . Daudzi noteikti mani saplēstu gabalos. Zinu ka nepatīkka pieminu vienu lietu . Teiksim tā laika partijas un ministri salika jeb izveidoja sistēmu, kur neatkarīgi no tā esi vai nē pie varas kaut kāda naudiņa vienmēr ieplūdīs vai nu partijas vai personīgaja kontā. Tās pašas bagātās sievasmātes vai vecmāmiņas. Ka atalgojums ierēdņi ņem komisijas maksu . Viņus ir atlais grūti ,bet no jebka viņi cenšas kaut ko paņemt sev. Tāpat visās lielās firmās ir dažādi cilvēki . Viņi mākslīgi uzceļ cenu ,bet faktiski dzīvē tas vis maksa mazāk ,Starp citu lielākās zādzības ir tieši celtniekiem Neviens no ārpuse nepateiks cik m3 betona ieliets pamatos . Situāciju glābt mēģina būvuzraugi ,bet ne vienmēr līdz. Teiksim koka nkonstrukcija ,materiāli jāpiesūcina er spec šķidrumu,bet tas ir dārgi. Tāpēc var paņemt un nopust ar aerasolu krās atbilst ,bet neviens nebaudīs. Protams papīri pacieš visu ,tu sarakstīs ko vajag arī to ka izmantots speckoks.
Jebkurš ierēdnis sākas ar teikumu: "Mēs nezin'. Mums pateic tā darit. Mums jūs jāapbēdin'."
Lato ar savu lielo muti beidzot iebrauca auzās
Var te teikt ko grib ,bet viņš pāršāva par strīpu.,ka tautā saka. Pats savas dzīves režisors. Nedomāju ka viņam ir tikdaudz info kā viņs to pasniedz. Tomēr eksistē tāda lieta ka pie krimināllietām visu ko zini nedrīkst publiski teikt kamēr lieta nav iztiesāta. Šisjau nav vairs viena tante teica līmenis. Nenoliegšu info viņam irdaudz.
Klusēšana darbojas daudz efektīvāk nekā savas taisnības pierādīšana!
Kontrolē savu rīcību un centies mazāk reaģēt.
When trust is broken, sorry means nothing (angliski).
Indra Berzin kundz.
Wenn Vertrauen gebrochen ist, bedeutet Entschuldigung nichts.
Pa Vācisk,le zinat.