Vēl vienu kvalitatīvu spēli aizvadījusi JFK Ventspils komanda, izbraukumā tiekoties ar "Optibet" Nākotnes līgas turnīra ceturtās vietas īpašnieci - Riga FC-2, nospēlējot bezvārtu neizšķirtu 0:0. Riga FC turnīra gaitā uzņēmusi labus apgriezienus, iepriekšējā spēlē pārspējot tukumniekus ar 9:0. Līdzīgā sastāvā mājinieki devās laukumā arī pret ventspilniekiem.

Spēles gaita bija līdzvērtīga, periodiski bumbu kontrolējot abām komandām. Mājinieki spēles gaitā izveidoja vairākus bīstamus vārtu gūšanas momentus, taču tā arī vārtus gūt neizdevās.

Arī dzeltenzilie meklēja veidus kā uzlauzt Riga FC cietoksni, taču neveiksmīgi. Abas komandas samierinājās ar bezvārtu neizšķirtu.

Šajā spēlē, tāpat kā iepriekšējā pret SK Super Nova, vārtsargs Alekss Petrovs devās laukumā kā laukuma spēlētājs (balsta pussargs), nospēlējot visas 90. minūtes.

Pēc spēles ar savu komentāru dalījās malējais pussargs Artemijs Mihails Lučins:

"Spēle bija saspringta un sarežģīta abām komandām. Mēs izveidojām dažus momentus pie pretinieka vārtiem, labi nospēlējām aizsardzībā, neļāvām pretiniekam izpausties pie mūsu vārtiem. Darījām visu, lai no Rīgas vestu mājās 3 punktus, bet laikam kaut kas mums pietrūka. Tagad gatavosimies svarīgai spēlei pret AFA Olaine, kur pielietosim visus mūsu spēkus, lai viņus uzvarētu."

"Liels paldies arī mūsu līdzjutējiem, kuri mūsu dēļ mēroja ceļu uz Rīgu! Jūsu atbalsts vienmēr iedvesmo un dod spēkus līdz pēdējam!"

Ventspilnieki uzvaras garšu lūkos atgūt Olainē, kad 13. oktobrī plkst. 19.00 tiksies ar AFA Olaine.

Šobrīd dzeltenzilie pēc nospēlētas 21 kārtas turnīra tabulā ar 26 punktiem ieņem 9. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: