"Optibet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) otrdienas spēlē "Ventspils" savā laukumā tiksies ar "Keila" komandu. Mačs Ventspils Olimpiskajā centrā sāksies plkst.19, un tiešraidē to pārraidīs kanāls TV4.

Kurzemniekiem sezonas ievadā ir viena uzvara divās spēlēs - 85:84 pār "Rīgas zeļļiem", pēc tam sekojot zaudējumam 75:95 "Ogrei". Šajos mačos "Ventspils" rindās rezultatīvākais ar 35 un 16 punktiem bijis Artūrs Ausējs.

"Keila" šodien aizvadīs pirmo spēli sezonā.

Šosezon līgā nespēlē turnīra čempione Ukrainas komanda Slobožanskas "Prometey", kas vasarā pārtrauca darbību.

LIBL šosezon spēlē Latvijas komandas "Latvijas Universitāte", "Liepāja", "Ogre", "Rīgas zeļļi", "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", "Ventspils" un "VEF Rīga", bet Igauniju pārstāv Tallinas "Kalev"/"Cramo", "Keila", Keilas "Coolbet", "Parnu Sadam", Tallinas "TalTech"/"Alexela", "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits", Raplas "Utilitas" un "Viimsi".

Pamatturnīrā komandas izspēlē divus apļus, pēc kura astoņas labākās komandas iekļūst ceturtdaļfinālā, cīnoties par vietu finālčetriniekā.

Latvijas un Igaunijas labākie vīriešu basketbola klubi apvienotā čempionātā pirmo reizi spēlēja 2019.gada sezonā, kad sacensībās piedalījās 15 komandas. Finālčetrinieka turnīrā par līgas pirmajiem uzvarētājiem kļuva "Ventspils".

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Slobožanskas "Prometey" basketbolisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: