Basketbola klubam "Ventspils" pievienojies amerikāņu uzbrucējs Zeks Votsons. Iepriekšējā sezona Votsonam bija pirmā viņa profesionālajā karjerā. Spēlējot Kipras komandā "Achilleas", viņš 19 mačos caurmērā 35 minūtēs guva 15,2 punktus, izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu un atdeva 2,3 rezultatīvas piespēles.

Pavasarī Luksemburgas vienības "Kordall Steelers" sastāvā amerikānis sešās spēlēs vidēji 38 minūtēs guva 20,8 punktus, izcīnīja 9,2 bumbas un atdeva 1,2 rezultatīvas piespēles.

Savā pēdējā sezonā koledžu basketbolā Votsons 32 mačos vidēji 21 minūtē guva 7,5 punktus un izcīnīja 5,1 atlēkušo bumbu.

Zeks Votsons: “Ir patīkama sajūta ierasties Latvijā un spēlēt Ventspils pilsētā, basketbola klubā ar tik lielu vēsturi! Ar nepacietību gaidu, kad varēšu iepazīt komandas biedrus un kopā ar viņiem izveidot komandu, kura tiecas pēc uzvarām!”

Ralfs Pleinics: “Ļoti ceram uz Zaka enerģiju un atlētismu! Viņš ir basketbolists, kurš var spēlēt trīs pozīcijas un tas labi iekļaujas mūsu sastāva veidošanas idejā! Ceram, ka viņš spēs realizēt savu potenciālu mūsu komandā un tajā basketbolā, ko vēlamies spēlēt! Nu un vēl kas, Zaks ir viens no retajiem amerikāņu basketbolistiem Ventspilī, kuram izdevies Rīgas lidostā ierasties ar visām bagāžā nodotajām somām!”

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -3
    Zirgam jāsmejas Pirms 3 nedēļām, 3 dienām

    paska, kaut ko ir savākuši tomēr. vēl jau kāds prasās , protams.

  • -1
    Nobody Pirms 3 nedēļām

    Vai mums to vajag? Vai tiešām šis ir tas nepieciešamais Ventspils iedzīvotājiem?

  • -1
    Zirgam jāsmejas Pirms 3 nedēļām

    Jā.
    Nākošais jautājums?

  • 0
    Nobody Pirms 3 nedēļām

    Kāda mārrutka pēc Ventspilī trūkst sabiedrisko WC, bet vajag maksāt amerikas basketbolistam, vaicāsiet? Nu kaut kāda naudas shēma jau tur ir, visiem zināms.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: