Vislatvijas festivāls šogad būs! 14. septembrī plkst. 11.00 Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas lielākais nūjotāju saiets – Vislatvijas 15. nūjošanas festivāls. Ņemot vērā, ka šis ir jubilejas gads, tad organizatori ir sagatavojuši vairākus patīkamus pārsteigumus.

Šogad tiek mainīta trase ar starta un finiša zonu Piedzīvojumu parkā, bet trase vedīs pa gājēju celiņiem cauri Piejūras parkam un Brīvdabas muzeja apkārtnē, kurā šogad noslēgusies servisa ēkas rekonstrukcija. Kā saldais ēdiens maršrutā iekļauts arī posms gar Baltijas jūru, bet atpakaļceļā būs iespējams izbaudīt Ventspils pilsētas veloceliņus paralēli Mazbānīša trasei.

Dalībnieki varēs veikt vienu 7km apli, kurā būs dažāda veida segums, gan cietais, gan grants un Baltijas jūras piekrastes smiltis.

Apbalvoti kopējā grupā tiks seši ātrākie un sešas ātrākās nūjotājas.

Piesakoties līdz 13. septembrim dalības maksa nav, bet piesakoties sacensību vietā 14. septembrī, festivāla dienā, dalības maksa būs 5.00 EUR. Visi interesenti, kuri nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā aicināti pieteikt savu dalību reģistrācijas sistēmā ŠEIT.

Nūjojot draugu un kolēģu pulkā ir interesantāk, tāpēc nestāvi malā – piesaki festivālam sava kolektīva komandu. Skaitliski lielākās komandas tiks pie pārsteiguma balvām.

Pirms pasākuma būs iespējams apgūt nūjošanas tehniku. Pēc sacensībām dalībniekiem, baudot koncertprogrammu, būs iespējams cienāties ar spēcinošu zupu, kā arī pēc apbalvošanas ar svētku torti. Jau tradicionāli katrs finišētājs kā apliecinājumu par piedalīšanos Vislatvijas nūjošanas 15. festivālā saņems īpaša dizaina cepuri, kuras dāvināšana nu jau ir kā viena no nūjošanas festivāla pamattradīcijām.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Pilsēta Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Nu ta beidzot organizatori padomājuši arī par tiem cilvēkiem kuriem šāda veida "sports" neinteresē un neslēgs pusi pilsētas.

  • -1
    Covid 19-24.ventspils.lv Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Ne jau transporta plūsmas ierobežošana ir galvenā nelaime,to var pieciest,vairāk pārvietojoties kājām vai ar sabiedrisko transportu.
    Galvenais ir tas,ka šo nodarbi,kas tiešām sākotnēji bija paredzēta pa meža takām,Puzes punduris ar saviem līdzskrējējiem pārvērta par uzbāzīgu zīmēšanos,šovu,lai "popularizētu veselīgu dzīvesveidu"...Bet citam varbūt vairāk interesē spirts,ne sports,un cilvēka ieradumus nepārveidot.
    Tagad nūjošana atgriežas tur,kur tai jābūt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: