Basketbola klubam "Ventspils" pievienojies amerikāņu uzbrucējs Lamars Normans jaunākais. 24 gadus vecais ASV basketbolists iepriekšējo sezonu aizvadīja Vācijas pēc spēka otrajā līgā - "Pro A" -, kur septiņās spēlēs Gisenes "46ers" rindās vidēji mačā guva 3,6 punktus un atdeva 0,6 rezultatīvas piespēles.

Iepriekš amerikānis spēlēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) vienībās Dukesnas "Dukes" un Rietummičiganas "Broncos", kuras rindās pēdējās divās sezonās vidēji mačā guva attiecīgi 19,8 un 17,3 punktus.

Lamars Normans: “Esmu patīkami satraukts spēlēt tik lieliskā organizācijā un pilsetā, nevaru sagaidīt, kad varēšu parādīt visu savu varēšanu basketbola laukumā un arī ārpus tā, lai sagādātu Ventspils pilsētai daudz uzvaru. Esmu ļoti priecīgs šeit būt un gaidu to brīdi, kad varēšu iziet laukumā, lai rādītu atbalstītājiem un faniem savas basketbola prasmes, kā arī mīlestību pret basketbolu.”

"Dažreiz, lai piesaistītu spēlētāju lieti noder iepriekšējos gados padarītais, kas summējas kluba reputācijā. Sen neesam vairs situācijā, kurā tikai ar vairāksolīšanu varam uz Ventspili atvest talantīgu sportistu," komandas mājaslapā citēts ventspilnieku ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics. "Lamaram talanta un ambīciju pietiek, lai mēs pamatoti gaidītu agresīvu, rezultatīvu un skatāmu sniegumu. Viss, ko varu novēlēt - veselību un drosmi uzņemties līderību, kad tas būs nepieciešams."

Gaidāmajā sezonā "Ventspils" rindās turpinās spēlēt arī Artūrs Ausējs, Ronalds Zaķis, Edvards Mežulis, Renārs Birkāns, Rūdis Donis, Valters Vēveris un Janis Censonis.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 4 nedēļām, 1 dienas

    Vai iekš Amērik vairs neir ne vien balt Cilvēk,kas lab mācet spēlet Basketboll?Aiz kō vaidziks atkal vien Neger oder Mulat?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: