Latvijas basketbolists Artūrs Ausējs jaunajā sezonā turpinās spēlēt "Ventspilī", ceturtdien pavēstīja klubs. Ausējs "Ventspilī" spēlēs piekto sezonu pēc kārtas un bija komandas kapteinis.

Iepriekšējā sezonā viņš Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) 37 spēlēs vidēji izcēlās ar 14,2 punktiem, 2,9 atlēkušajām bumbām un 3,5 rezultatīvām piespēlēm, bet Latvijas Basketbola līgā (LBL) septiņos mačos caurmērā guva 20,71 punktu un iekrāja piecas bumbas zem groziem un 3,57 rezultatīvas piespēles.

Ausējs Latvijā spēlējis arī "VEF Rīga", Liepājas, Jūrmalas, Jelgavas un "Barons" komandās, bet ārvalstīs viņš pārstāvējis Krievijas superlīgas vienību Jekaterinburgas "Ural" un Lietuvas klubu Pasvāles "Pieno Zvaigzdes".

Artūrs Ausējs: ''Pirmkārt, prieks būt atkal Ventspilī! Komandā būs daudz jaunu spēlētāju, joprojām spēlēsim ātru basketbolu. Ceru, ka skatītāju atbalsts būs tik pat liels un vēl lielāks nekā iepriekšējās sezonās!''

Gaidāmajā sezonā "Ventspils" rindās turpinās spēlēt arī Ronalds Zaķis, Edvards Mežulis, Renārs Birkāns, Rūdis Donis un Valters Vēveris.

Tāpat paziņojumā norādīts, ka Ventspils vienībā jaunajā sezonā nespēlēs Toms Salnājs, Dāvis Ozers, Linards Jaunzems un visi ārzemju basketbolisti.

Pagājušajā sezonā "Ventspils" LIBL nepārvarēja ceturtdaļfinālu, bet LBL izcīnīja bronzas godalgas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: