Novērtējot Ventspils Olimpiskās vienības sportistu startus Parīzes Olimpiskajās spēlēs, 15. augustā plkst. 16.00 koncertzāles “Latvija” Green Room” notiks Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes vadības tikšanās ar Parīzes olimpisko spēļu dalībniekiem, treneriem un viņu ģimenēm.

Pasākumā piedalīsies mūsu olimpieši – Kārlis Pauls Lasmanis, Rūta Kate Lasmane, Ernests Zēbolds, Ritvars Suharevs, viņu treneri un ģimenes locekļi, kā arī divi tiesneši, kuri strādāja Olimpiskās spēlēs – sporta vingrošanā Nadežda Seile un badmintonā Gunārs Lūsveris.

Tikšanās iecerēta kā saruna par aizvadītajām olimpiskajām spēlēm un nākotnes mērķiem, kā arī būs Reimaņu ģimenes veltīts muzikāls veltījums dalībniekiem.

Parīzes Olimpiskajās spēlēs Latvijas 3x3 basketbola izlase, kuras sastāvā spēlēja Kārlis Pauls Lasmanis, Nauris Miezis, Francis Lācis un Zigmārs Raimo izcīnīja 4.vietu. Debijas Olimpiskajās spēlēs BMX frīstailā finālsacensībās iekļuva Ernests Zēbolds un izcīnīja 8.vietu. Pirmajās Olimpiskajās spēlēs startēja arī Rūta Kate Lasmane, kura trīssoļlēkšanā ar 13,76 metrus tālu lēcienu ierindojās 22.vietā. Savās otrajā Olimpiskajās spēlēs Ritvars Suharevs svarcelšanā svara kategorijā līdz 73 kilogramiem raušanā nepacēla sākuma svaru un pēc otrā mēģinājuma no sacensību turpināšanas atteicās, sacensības beidzot bez rezultāta.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    +Arājs 1488/2 18.08.2024, 07:36:53

    https://www.ventasbalss.lv/foto/2855-ventspils-pasvaldibas-tiksanas-ar-parizes-olimpisko-spelu-dalibniekiem-un-vinu-gimenem
    Skatoties pasākuma fotogrāfijas,rodas jautājums-kāpēc gan vēl joprojām škāds divās instancēs jau notiesātais kriminālnoziedznieks tiek pieskaitīts pie domes vadības?Oficiāli,saprotams.Praktiski-turpinās valdīt pār pilsētu,kamēr nenosprāgs...

  • 0
    Kurzemnieks - 18.08.2024, 10:05:03

    Sīkajam ne****im zīmēšanās kāre pārspēj visu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: