Aizvadītajās brīvdienās Olimpiskā centra "Ventspils" rezerves futbola laukumā tika aizvadīts ikgadējais futbola turnīrs "Bespalova kauss 2024" U-13 (2011. g. dz.) vecuma grupā. Jurijs Bespalovs ir bijušā futbola kluba "Ventspils" ilggadējs prezidents, kurš veicis lielu ieguldījumu Ventspils futbola attīstībā.

Šajā turnīrā piedalījās desmit komandas no Latvijas un Lietuvas futbola akadēmijām. Dalībnieku vidū bija arī futbola skolas "Ventspils" audzēkņi, kuri šajā reizē ieguva 8. vietu. Lai arī ventspilniekiem neizdevās kāpt uz goda pjedestāla, tika iegūta laba pieredze un spēļu prakse, lai justos pārliecinošāk Latvijas jaunatnes futbola čempionāta spēlēs un veiksmīgi turpinātu sezonu. Uzvaras laurus plūca Riga FC akadēmija, kas finālā ar rezultātu 3:0 pārspēja FS Jelgava komandu.

Turnīra vietu sadalījums:
1. vieta Riga FC Academy (LV);
2. vieta FS Jelgava (LV);
3. vieta Mārupes NSS(LV);
4. vieta FK Panevežys (LT);
5. vieta Daugavpils FS (LV);
6. vieta Klaipeda FM(LT);
7. vieta BJFK Jēkabpils (LV);
8. vieta FS Ventspils (LV)
9. vieta Liepājas FS (LV);
10. vieta Kuldīgas FS (LV).

Nākamais Bespalova kausa izcīņas turnīrs norisināsies jau 2025. g. vasarā, kad savā starpā sacentīsies 2012. g. dz. komandas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Dace Riekstiņa (Krieviņa) 29.07.2024, 18:19:35

    Mūsu Ventspils puiši cīnījās godam. Paldies puišiem un viņu atbalstītājiem. Mums kā ventspilniekiem būtu gribējies viņu cīņas sparu redzēt arī pievienotajās fotogrāfijās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: