Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 16.oktobra plkst. 06.30 līdz 17.oktobra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona pārvalde saņēma sešus izsaukumus – divus uz ugunsgrēku dzēšanu, divus uz glābšanas darbiem, kā vēl divi bija maldinājumi.

Vakar ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Rūpniecības ielā Ventspilī, kur bija avarējis mikroautobuss. Ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnas akumulatoru un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Vakar plkst. 21.39 VUGD saņēma izsaukumu uz Mālu ielu, kur dega vienstāva saimniecības ēka 30 m2 platībā. Plkst. 22.43 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma  46 izsaukumus – desmit uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet 15 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Uģis Juris Pirms 5 dienām, 12 stundām

    Labi ka busiņš avarēja viens pats un nevienam neuzbrauca virsū. Pilnīgi noteikti varu apagalvot ka tādi vadītāji nedrīkst būt uz ielas. Tas pats busiņš ,augustā ,pa Gāliņciemu ar nolauztu riteni braukāja. Dzirksteles un troksins baigs. Ziņoju arī VPP. Nezinu vai izdevās apturēt. Drošības graušana uz ielas. Bērnu bail laist ārā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: