Pašvaldības SIA "Ventspils siltums" informē, ka 1. oktobrī saistībā ar katlumājas rekonstrukcijas darbiem Brīvības ielā 38 uz diennakti tiks apturēta katlu darbība un pārtraukta siltumnesēja padeve siltumtīklos.

Siltumenerģijas padeves pārtraukums nepieciešams, lai pieslēgtu jaunos uzstādītos šķeldas katlus kopējai siltumapgādes sistēmai, nodrošinot turpmāku visu esošo katlu darbību automātiskā režīmā.

Siltumenerģijas padeves pārtraukums plānots no 1. oktobra plkst. 00.00 līdz 2. oktobra plkst. 00.00. Līdz ar to šajā laikā karstais ūdens nebūs pieejams Ventas kreisā krasta centralizētās siltumapgādes lietotājiem.

Aicinām iedzīvotājus šajā laika periodā savos mājokļos noslēgt karstā ūdens padeves ventiļus, lai skaitītāji neuzskaitītu ūdens patēriņu.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un ceram, ka mūsu klienti siltumenerģijas padeves pārtraukumu uztvers ar izpratni, apzinoties, ka apkures sezonā tiks saņemta droša un nepārtraukta siltumapgāde gan apkures, gan karstā ūdens sagatavošanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: