Pašvaldības SIA ''Ventspils reiss'' informē, ka 3. augustā, pilsētas svētku laikā, būs satiksmes ierobežojumi – tiks mainīti gan pilsētas, gan starppilsētu un novada maršrutu kustības ceļi, netiks apkalpotas atsevišķas autobusu pieturas, kā arī iespējama autobusu kavēšanās. Plānoti arī papildus reisi uz un pēc svētku uguņošanas.

Sestdien, 3. augustā, pirms svētku gājiena un tā laikā - no plkst. 9.30 līdz aptuveni plkst. 12.00 satiksmei tiks slēgts Lielais prospekts posmā no Vasarnīcu ielas līdz Brīvības ielai, kā arī tam piegulošās ielas. Līdz ar to nebūs iespējams apkalpot autobusu pieturas Lielajā prospektā (visā tā garumā), Saules ielā – posmā no Inženieru ielas līdz Lielajam prospektam, Vasarnīcu ielā – posmā no Inženieru ielas līdz Kroņu ielai, kā arī Kuldīgas ielā – posmā no Lielā prospekta līdz Inženieru ielai.

Tāpat arī tiks mainīti autobusu kustības ceļi vairākos maršrutos.

Autobusu maršruti Nr.1 uz Tārgali (reiss plkst. 10.20) un Nr.8 uz Staldzeni (reisi plkst. 10.40 un plkst. 11.50) tiks novirzīti pa Sarkanmuižas dambi (šajos reisos neapkalpos pieturas “Olimpiskais centrs" un “Tobago”, kā arī “Centrs” maršrutā Nr.1).

Savukārt maršruti Gāliņciema un "Selgas" virzienā kursēs pa Sarkanmuižas dambi un Lāčplēša ielu. Līdz ar to netiks apkalpotas pieturas “Centrs” un “Lielais laukums”.
Starppilsētu un novada maršrutos sabiedriskais transports, kas kursē pa autoceļu Ventspils – Kuldīga, tiks novirzīts pa Sarkanmuižas dambi, Lāčplēša ielu un Durbes ielu.

Lai pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būtu ērtāk apmeklēt vakara pasākumus 3. augustā, paredzēti papildus reisi:
    • maršrutā Nr.22 „Celtnieku iela – Inženieru iela” plkst. 21.00 un plkst. 22.10 kursēs lielas ietilpības autobuss;
    • maršrutā Nr.11 A “Autoosta – Centrs – Piltene” reiss plkst. 22.00 no Piltenes kursēs līdz autoostai;
    • pēc svētku uguņošanas plkst. 23.30 no autoostas aties divi lielas ietilpības autobusi uz Pārventu un mazas ietilpības autobuss uz Tārgali (autobusi kursēs pa Sarkanmuižas dambi).

Svētku gājiena laikā tiks mainīti arī šādu pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu kustības ceļi:
    • maršrutā Nr. 5., Nr. 22.
Izmaiņas no centra: Centrs – Jūras iela – Kroņa iela - Loču iela – Parka iela – Inženieru iela.
Atpakaļ: Inženieru iela, Vasarnīcu iela, Jūras iela, Kuldīgas iela un tālāk pa maršrutu.
Netiks apkalpotas pieturas, kas atrodas Lielajā prospektā, Vasarnīcu ielā un Saules ielā.

    • maršrutā Nr. 20.
Izmaiņas no centra: Centrs – Jūras iela – Vasarnīcu iela – Kroņa iela – Loču iela – Mols – Medņu iela – Vasarnīcu iela – Jūras iela - tālāk pēc parastā maršruta. Pieturas “Inženieru iela” un “Slimnīca” netiks apkalpotas.

    • maršrutā Nr. 23. un Nr.6   
Izmaiņas no centra: Centrs – Jūras iela – Vasarnīcu iela – Kroņa iela – Loču iela – Parka iela – Vasarnīcu iela - Meža kapi – Aizsaules iela – Saules iela – Inženieru iela - Vasarnīcu - Jūras iela – tālāk pēc parastā maršruta. Neapkalpos pieturas Saules ielā posmā no Inženieru ielas līdz Lielajam prospektam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: