23. decembrī,  plkst. 17.00 teātra namā “Jūras vārti” ar ekskluzīvu programmu “Baleta zvaigžņu Ziemassvētku galā koncerts” viesosies starptautiski atzīti baleta solisti no pasaulslaveniem teātriem, lai īsi pirms svētkiem iepriecinātu ar klasiskā baleta pērlēm.

Ziemassvētku galā koncerts sniegs iespēju vienkopus redzēt starptautiski atzītu baleta mākslinieku sniegumu – pas de deux no baleta "Riekstkodis", "Silfīda", "Šeherazāde", "Dzīvnieku karnevāls" un citām izrādēm.

Baleta zvaigžņu Ziemassvētku galā koncertu organizē starptautiski pazīstamā kompānija “Worldstars”, kuras izrādēs dažādās pasaules vietās (šobrīd pasākumi tie rīkoti arī Igaunijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā un Apvienotajos Arābu Emirātos) piedalās Parīzes operas, “La Scala”, Londonas Karaliskā baleta, Čehijas Nacionālā baleta, Barselonas baleta, Bordo Nacionālā baleta, Dānijas Karaliskā baleta un citu teātru baleta solisti un mākslinieki. Šādi skatītājiem tiek sniegta iespēja, vērot augstākās klases baletu, kas iedvesmo un aizkustina.

“Baleta zvaigžņu Ziemassvētku galā koncertu” Ventspilī rīko SIA “Kurzemes filharmonija” ar Ventspils pašvaldības un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu. Biļetes iegādājamas visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: