Vasara un siltais laiks mūs lutina, tāpēc ir laiks atklāt vasaras sezonu ar īstiem svētkiem! ''Ventspils saulrietu mūzikas vakari'' ir koncertu cikls, kur visas vasaras garumā Ventspils Dienvidu pludmales kafejnīcā ''VIETA, KUR būt.'' viesosies dažādi mūziķi un izpildītāji. 20. jūnijā plkst. 21.00 šo koncertu ciklu atklās mūziķis Chris Noah.

Koncertā ieeja ir bez maksas. Pasākums tiek rīkots ar Ventspils Brīvostas pārvaldes atbalstu.

Chris Noah ir latviešu mūziķis, kurš savā mūzikā veiksmīgi apvieno indie mūzikas elementus un mūsdienu popmūziku. Mūziķa autentiskais balss tembrs un spēja rakstīt oriģinālas un atmiņā paliekošas melodijas ir izpelnījušās Latvijas radio staciju, mūziķu un mediju atzinību un atbalstu.

2023. gadā mūziķis izdeva pirmo singlu latviešu valodā ar nosaukumu “Cik Tālu Vēl?”, tas astoņas nedēļas pēc kārtas ierindojās visu Latvijas radio topa pirmajā vietā, kā arī trīs reizes sasniedza muzikālās bankas līderpozīciju (18 nedēļas topā). Tāpat “Cik Tālu Vēl?” ieguva Zelta Mikrofona nomināciju kā gada radio hits. Šī gada martā tika izdots singls “Nomodā”, kas guvis plašu atzinību, gan mūzikas kritiķu, gan klausītāju vidū.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: