11. maijā, līdz ar Ventspils tūrisma un velo sezonas atklāšanu, arī Ventspils brīvostas pārvaldes ekskursiju kuģītis “Hercogs Jēkabs” uzsāks 2024. gada sezonu. Kā ierasts, arī šogad kuģītis gan ventspilniekiem, gan pilsētas viesiem piedāvās iespēju apskatīt dažādus ostas pilsētas skatus no Apvedtilta līdz pat jūras vārtiem.

Šogad “Hercogs Jēkabs” atkal viesus gaidīs savā ierastajā piestātnē Nr. 18 Tirgus un Ostas ielu krustojumā, tikai nu jau atjaunotas Ostas ielas malā. Gājēju un auto satiksmei Ostas iela tiks atkal atvērta 4. maijā.

45 minūšu ilgajā braucienā ar kuģīti būs iespēja iepazīt Ventspili no cita skatpunkta, aplūkojot jūras vārtus, vecpilsētu, Ventas upes grīvu un Ventspils brīvostas industriālo teritoriju.

Biļetes būs iespējams iegādāties blakus piestātnei esošajā kasē. Bērni līdz 10 gadu vecumam uz kuģīša drīkst atrasties tikai pieaugušo pavadībā. Ventspils brīvostas pārvalde atgādina, ka grafiks var tikt izmainīts un reisi var tikt atcelti iepriekš neparedzētu apstākļu vai sliktas redzamības dēļ.

“Hercogs Jēkabs” ir viens no atpazīstamākajiem Ventspils pilsētas tūrisma un atpūtas objektiem. Ekskursiju kuģītis “Hercogs Jēkabs” Ventspilī kursē kopš 1995. gada.

Lasi vēl

Komentāri (14)

  • -5
    Gārfilds Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Vai nākotnē biļetes nav iespējams pārdot attālināti? Mobilly aplikācijā teiksim? Savādāk nabaga kasierei visu pusgadu, katru dienu jāsēž kioskā.

  • 0
    Covid 19-24.ventspils.lv Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Vai tad nu tik daudzi lieto tās aplikācijas,ka vajadzētu štatu samazināšanu?Vēl jau cilvēki grib norēķināties ar īstu naudu un klātienē.
    Un kāpēc kasierei jāpaliek bez darba un papildus ienākumiem?

  • -5
    Gārfilds Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Nu, paskaties. Ventspilī caur aplikāciju var apmeklēt muzejus, nopirkt autobusa biļetes, beidzot nomazgāt savu automašīnu. Protams, ka izmanto! Īpaši tūristi, kuriem tas ir daudz ērtāk.

  • -1
    Viktors + Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Ērtāk tūristiem un ērtāk arī valsts represīvajām struktūrām.Ne jau tikai filmās un detektīvromānos notiek cilvēku izsekošana pēc telefonu atrašanās vietas un attālinātajiem naudas darījumiem.

  • -5
    Gārfilds Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Viktor, atceries, ka šeit komentē ar savu IP adresi. Tevi arī šeit izseko. Norēķinoties ar skaidru naudu, atstāj savus pirkstu nospiedumus, kā arī savu DNS - ādas daļiņas un smaržu. Un tevi filmē video novērošanas kameras - gan pilsētā, gan objektos, kurus apmeklē. Neesi tik aprobežots ar vienu aplikācijas izmantošanu.

  • 0
    Viktors + Pirms 2 nedēļām, 3 dienām

    Saistībā ar IP adresi.Iesaku šo:
    https://www.torproject.org/download/

  • -1
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

    Garfild kung.
    Ja manam būt gribet pavizinaties ar tō
    Kuģit,tad manam tig dēļ Biļett pirkšan vaidzet pirkt jaun Telefōn,kam Ekrān jabakst ar Pirkst?
    Es ir vien Baron un varet tō atļauties,bet negribet.Manam vel darb kārtiba ir Siemens C35,ar viss Anten,le zinat.

  • -4
    yolo Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

    Ak dievs, biļešu aplikācija kādu izsekos… nevienam tu neesi vajadzīgs.

    Protams, ka jābūt iespējai biļetes iegādāties aplikācijā vai vismaz tiešsaistē. Noņems slodzi kasierei, tie kas gribēs varēs laikus pirkt elektroniski un redzēt reisu laikus kā arī pēc sezonas varēs analizēt un saprast pa faktu kā biļetes pērk vairāk- uz vietas vai attālināti. Tikai ieguvumi

  • -3
    Gārfilds Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

    Paldies vismaz vienam saprātīgam cilvēkam.

  • 0
    Viktors + Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

    >>yolo
    Nav runa par mani personīgi,nav runa par konkrēto aplikāciju vai par kādu citu.Gribēju tikai atzīmēt,ka attālinātie darījumi nav nemaz tik nekaitīgi.Ja vien nelieto kāda cita cilvēka identitāti,kas arī var beigties ne visai labi.
    Nevajadzētu aizmirst,ka jebkurš no mums kādreiz var nonākt situācijā,kad represīvās struktūras var ieinteresēties par viņa gaitām un darījumiem.Neatvieglosim viņiem šo "darbu".

  • 0
    Ventspils brīvostas pārvalde Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    Gārfild un yolo, šobrīd neiedziļinoties niansēs, kas pagaidām nav ļāvušas atrast labāko risinājumu,- mēs par to domājam! Galvenokārt gan klientu ērtības dēļ, nevis tāpēc, lai atteiktos no kases.

  • -2
    Covid 19-24.ventspils.lv Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    Ta jau visa tā diskusija izveidojās komentētāja ar lietotājvārdu "Gārfīlds" dēļ,kurš,varbūt ne apzināti, lika saprast,ka kasieres štata vinība likvidējama...

  • -3
    Gārfilds Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    "Nu, paskaties. Ventspilī caur aplikāciju var apmeklēt muzejus, nopirkt autobusa biļetes, beidzot nomazgāt savu automašīnu. Protams, ka izmanto! Īpaši tūristi, kuriem tas ir daudz ērtāk." Citējot manu komentāru - vai muzejā vairs nav kases, vai autoostā nevar nopirkt biļetes un vai Puto automazgātuvē pats nevari iemest vairs centus? Tu pats tā saprati, nevis es NETIEŠI norādīju, ka vajag slēgt kasi. Nevienā vietā neesmu to norādījis.

  • 0
    Heinrich Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

    Bet-" Savādāk nabaga kasierei visu pusgadu, katru dienu jāsēž kioskā."
    Kas to rakstīja,ko?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: