Ventspils Digitālais centrs aicina uz bezmaksas Tehnoloģiju pēcpusdienu tiešsaistē, kur tiks apskatītas platformas LinkedIn sniegtās iespējas. Pasākuma dalībnieki uzzinās, kādi ir vietnes  pamatprincipi un kā efektīvi izmantot LinkedIn, lai veicinātu savas karjeras un sadarbības iespējas, kā arī attīstītu biznesa zīmolu.

LinkedIn ir sociālo tīklu platforma, kas ļauj lietotājiem veidot un uzturēt profesionālas attiecības, dalīties ar pieredzi un zināšanām, meklēt darba iespējas vai darbiniekus, kā arī veidot biznesa kontaktus. Tajā ir iespējams izveidot personīgo vai uzņēmuma profilu, kā arī pievienoties tematiskām grupām un piedalīties diskusijās, lai paplašinātu savu profesionālo kontaktu loku.

Tehnoloģiju pēcpusdiena norisināsies 28. oktobrī plkst. 18.00 – 18.40 tiešsaistes platformā Zoom. Pieteikties iespējams līdz 28. oktobrim, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/pieteiktieslinkedin. Pasākums ir bezmaksas!

Tehnoloģiju pēcpusdienas saturs:

  • LinkedIn platformas pamatprincipi, algoritms, dabiskās klātbūtnes stratēģija.

  • Profesionāls personīgais un uzņēmuma profils.

  • Tīkla veidošana un kontaktu loka atbalstīšana, uzticēšanās mērogošana, savstarpēji atbalsta mehānismi komandā.

  • Dabiskais saturs kā atpazīstamības un uzticēšanās instruments.

Lai piedalītos pasākumā nepieciešams dators, stabils interneta pieslēgums un ZOOM konferenču programma.

Savukārt pēc Tehnoloģiju pēcpusdienas ikvienam interesentam būs iespēja pieteikties tiešsaistes meistarklasē “Efektīva LinkedIn profila veidošana”, kas norisināsies 15. novembrī plkst. 18.00 – 20.00 tiešsaistes platformā Zoom. Šajā nodarbība jau notiks praktiska darbošanās, veidojot savu profilu un optimizējot tā saturu, lai tas kalpotu kā spēcīga digitālā vizītkarte.

Tehnoloģiju pēcpusdienu vadīs Ieva Drāzniece - komunikācijas stratēģe ar vairāk kā 25 gadu pieredzi klientu zīmolu attīstībā, virzīšanā un mērķauditorijas sasniegšanā. Ieva ir karjeras un biznesa koučs, LinkedIn platformā profesionāli darbojas 4 gadus gan Latvijas, gan globālā mērogā.

Papildu informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 63607607. Aktuālā informācija par Digitālā centra piedāvājumu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram @vdcentrs, kā arī mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: