Nezināju ,bet ir ko padomat.

vau | 26.02.2025, 11:45:06 | 624

Te lasot par sportu ,tas mani ieintresēja. Tāpēc šo pirmdien 24 .02. 24 devos uz te izslavēto manēzu . Spars slēgtās sacensības. Nu jauki paskatīties ka berni lec un skrien. Zēl ka nevienu nepazinu būtu ko paprasījis par tiem Viegliem atlētiem. Tomēr viena lieta dūrās acīs pat laikam akliem cilvēkiem. Meiteņu ka biezs,bet tos puišatlētus ar ļoti lielam grūtibam ,bet tomēr ieraudzīju. Varbūt tas ir normāli jo mēs orientējamies vairāk uz nākotnes sagatavošanu NBA,NHL, Premjerlīgai, Austrumu cīņas mākslas senlatviešu tradīciju saglabāsanai vai ĶINAS kunfu meistarības pilnveidošanai un protams BMX grandiem. Tur puiši tiešam vajadzīgi. Meitenēm atliek palikt par Vieglajam atlētēm (labi ka neattiecina vēl uz garīgo vieglumu). Kādu stundu tur pasedeju , puiši apmēram 1 desmitā daļa,varbūt nedaudz vairāk. Aizgāju tāpēc lai ko mēģinatu saprast par to ko te saka par sportu. Pēc redzeta liekas ka tie pīku dūrēji savus pīķus varēs kārt vadzī vai Ventspils Muzejā. Bernu ir nenoliegšu .

Komentāri (6)

• -2
    vau Pirms 5 dienām, 15 stundām

Tomēr proporcijas man likas pavisam jocīgas. Varbūt mums te tās lecīgās damas ietekmējusas šādu meitenu pieplūdumu. Te būs noteikti arī liels atbirums ,un cik saprotu Valts čempī tādu Vieglo atlētu no Ventspils var būt eksotika . Atlētītes cik saprotu būs. No turienes pa taisno uz tirgu pie zivju sievam un kāpostvečiem ,bet tie tik plāt roks un sak ka pirme dzirdšan. Lai ko teiktu ir jāredz ,,tie gan laikam tie paši jaunakie bija. Var jau puisu paradīties pēc 5-6 gadiem kad apnīks kādam sēdet uz rezervistu soliņa NBA jaunajaI maiņai vai atbirt kads puika No Ozola 106 cilvēku NHL zvaigznēm.

• -2
    vau Pirms 5 dienām, 14 stundām

To šodien VB publicēto trener es redzej tanī manēže šo piramdien. Tagad vesel nedel vares priectes ka slavenībs bij tepat netāl no mān. Vaidzej rok paspiest ,ta verej nedeļ nemazgtes. Pa to rakst man ne jausm nebij ka te būs Ventiņe.

• -2
    vau Pirms 5 dienām, 14 stundām

Redzi ja nepatīk ,dod atbildi kas nepatīk ,neapmierina utt,bet pēc tam var ielikt to plusu vai mīnusu. Piekrītu pat apsveicami. Tomēr tikai pateikt mīnus liecina par to ka starp ausīm tajas 5,5 collās liels tukšums.

• 0
    Nobody Pirms 4 dienām, 5 stundām

Tā proporcija tāda ir visā Latvijā, visās paaudzēs . Nu gandrīz.
    Neķer kreņķi!

• 0
    Nobody Pirms 4 dienām, 5 stundām

Izbaudi :D

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 3 stundām, 27 minūtēm

Vau Gav , Tev gan ir putra galvā ..nekas nav uzrakstīts

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: