Par nožēlošanu,daudzas sievietes vēl pie mums apsveic večus ar sazin kādu tur "vīriešu dienu".Tas noteikti saistīts ar kādreizējo Psrs okupācijas armiju,kurā bija spiests dienēt katrs jaunietis,kas nebija pēdējais kroplis fiziskās veselības ziņā.Pat ar nocirstiem labās rokas rādītājpirkstiem ņēma-strojbatā.Bija,protams ,alternatīvas-trakomāja ar balto biļeti un no tās izrietošām tālejošām sekām,vai cietums,kam sakas tās pašas-sabojāta biogrāfija.Vēl variants-atpirkties,bet tad vajadzēja izcili turīgus vecākus arblatu attiecīgās iestādēs.
+7
-2
Heinrich'sPirms 4 stundām, 46 minūtēm
Nav saprotams,kāpēc mūsdienās starptautiskā līmenī netika izvirzīta problēma par latviešu jaunekļu iesaukšanu "krievos",jo saskaņā ar 1907.gada Hāgas starptautisko konvenciju, okupācijas vara nav tiesīga iesaukt savos bruņotajos spēkos okupētās valsts iedzīvotājus. Tātad no krievijas kā Psrs mantinieces pienāktos kompensācija par zemē nomestiem 2-3 gadiem. Kaut gan viennozīmīgi nevarētu teikt,ka krievu armijā kaut ko arī neiemācījās.Ja ne kādu profesiju,tad vismaz pašapkalpošanās prasmes tur apguva.
+2
-5
Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 4 stundām, 27 minūtēm
Heinrich Krievija nav CCCP mantiniece, tas vis ir propagandas meli
+5
-1
vauPirms 3 stundām, 19 minūtēm
Karlovic ,kā man negribas te sestdien vai svētdien ko rakstīt,negribas,bet.. Sakot pat ar tavu vēlmi sava nika pieminēt tēva vardu (tikai slaviem ),līdz patr nejaušām svinamdienam fākot ar 23 februari ,8martu ,tadmaiju 1 un tikpat nejauši 9 ,pēc tam 17 jūniju līdz pat 7 novembrim ieskaitot. Visas tādas nejaušas svinamdienas. Es te pasmējos ka no tevis nāk lauka internecionāle ,bet šodien tu pats to apsiprini. Apstiprini ar savu lielo mīlestību pret krievu tautu un Krieviju. Krievija jau pati pieteicas lai kļūtu par mantinieci. Tas pats ANO ,krievija pati saka ka ir PSRS mantiniece ,bet ir vietas kur viņa negrib būt mantiniece. Te skaidri paradas tavs mēģinājums ( Ribku sjesķ i na ..ui sesķ) Nevar Karlovič sēdēt uz diviem krēslism ,nevar. Tāpēc saštukojiet jūs tur abi ar JOKERU un tinaties tā labi talu,bet atstājiet vismaz Sestdien un Svētdien savu mīlēstību lielajai Tēvzemei pie sevis . Jūs jau te neesat viuenīgi ,ceru ka pārēja banda sapratīs un vismaz pibliski paklusēs.
+4
-5
jokerPirms 4 stundām, 2 minūtēm
Nu un? Es arī divus gadus biju dienesta Padomju Armijā. Nu un? Man tagad nošauties? Ja kas, es arī svin 23.februari
+6
-2
yoloPirms 3 stundām, 15 minūtēm
Iebāziet sev vienā vietā visus šitos krievu svētkus. Esiet tik laipni
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (10)
23.februāris ir spilvenu kaujas diena , pasaules saprašanās un miera diena , dīzeļdzinēju diena , starptautiskā suņu cepuma diena
Ko tu te mēģini izprovocēt?
Otter , informācija tev , kas varbūt svin armijas dienu , vai atceras dienu kad čečenus izsūtīja un slepkavoja
Tiem,kuri lasa kirilicā,te būs:
https://kavkazcenter.com/russ/content/2025/02/23/122886/znaj-svoyu-istoriyu--vosstaniya-v-chechne--deportatsiya-23-fevralya-1944-goda.shtml
Par nožēlošanu,daudzas sievietes vēl pie mums apsveic večus ar sazin kādu tur "vīriešu dienu".Tas noteikti saistīts ar kādreizējo Psrs okupācijas armiju,kurā bija spiests dienēt katrs jaunietis,kas nebija pēdējais kroplis fiziskās veselības ziņā.Pat ar nocirstiem labās rokas rādītājpirkstiem ņēma-strojbatā.Bija,protams ,alternatīvas-trakomāja ar balto biļeti un no tās izrietošām tālejošām sekām,vai cietums,kam sakas tās pašas-sabojāta biogrāfija.Vēl variants-atpirkties,bet tad vajadzēja izcili turīgus vecākus arblatu attiecīgās iestādēs.
Nav saprotams,kāpēc mūsdienās starptautiskā līmenī netika izvirzīta problēma par latviešu jaunekļu iesaukšanu "krievos",jo saskaņā ar 1907.gada Hāgas starptautisko konvenciju, okupācijas vara nav tiesīga iesaukt savos bruņotajos spēkos okupētās valsts iedzīvotājus.
Tātad no krievijas kā Psrs mantinieces pienāktos kompensācija par zemē nomestiem 2-3 gadiem.
Kaut gan viennozīmīgi nevarētu teikt,ka krievu armijā kaut ko arī neiemācījās.Ja ne kādu profesiju,tad vismaz pašapkalpošanās prasmes tur apguva.
Heinrich Krievija nav CCCP mantiniece, tas vis ir propagandas meli
Karlovic ,kā man negribas te sestdien vai svētdien ko rakstīt,negribas,bet..
Sakot pat ar tavu vēlmi sava nika pieminēt tēva vardu (tikai slaviem ),līdz patr nejaušām svinamdienam fākot ar 23 februari ,8martu ,tadmaiju 1 un tikpat nejauši 9 ,pēc tam 17 jūniju līdz pat 7 novembrim ieskaitot. Visas tādas nejaušas svinamdienas. Es te pasmējos ka no tevis nāk lauka internecionāle ,bet šodien tu pats to apsiprini. Apstiprini ar savu lielo mīlestību pret krievu tautu un Krieviju. Krievija jau pati pieteicas lai kļūtu par mantinieci. Tas pats ANO ,krievija pati saka ka ir PSRS mantiniece ,bet ir vietas kur viņa negrib būt mantiniece. Te skaidri paradas tavs mēģinājums ( Ribku sjesķ i na ..ui sesķ) Nevar Karlovič sēdēt uz diviem krēslism ,nevar. Tāpēc saštukojiet jūs tur abi ar JOKERU un tinaties tā labi talu,bet atstājiet vismaz Sestdien un Svētdien savu mīlēstību lielajai Tēvzemei pie sevis . Jūs jau te neesat viuenīgi ,ceru ka pārēja banda sapratīs un vismaz pibliski paklusēs.
Nu un? Es arī divus gadus biju dienesta Padomju Armijā. Nu un? Man tagad nošauties? Ja kas, es arī svin 23.februari
Iebāziet sev vienā vietā visus šitos krievu svētkus. Esiet tik laipni