Vēlreiz par Liepāju.
2025 gadiņš. Budžetiņš mazliet vir 9 miljoniņš. Kam tad tērēs ir ļoti gari ,bet daži ir ļoti interesanti .
1 Putnu vērošanas tīkls -207,851 eiriķis
2 Filmu uzņemšanas tīkls --30.000 .eiriķis
3 Publiskā Jūrmalas ārtelpu attīstībai---1.183.772 -eiriķi.
Plānots Sy Fud -tas bija par to nelaimīgo zivju cehu ar simtiem darba vietu. Tad Aviācijas degvielas ražošanas cehs ( Maigi izsakoties pamazinātā formā ) Tad laikam kaut kads neliels kiosks vēl kaut kādam šķidrumam. Un nedaudz lielāka telts FOKKER NEXT GEN. - taisās maitas ražot lidmašīnas . Vai tie dienvidkurši nav pavisam apborzējuši. Es šorīt izlasīju visu to pašu kāds bija Ventas balss raksts ar to Vitoliņa kungu tikai Liepājas variantu. Nedaudz savādāks ,oficiālaks . Tāpēc radās ideja pajautāt ko par to domā visuvarenās Ventspils pilsētas bāleliņi. Mēs laikam tomēr sāksim ar bruģēšanu ,parbruģēšanu un veloceliņiem Bušniekos vai Staldzenē. Liepāja lai mīcās pa saviem dubļiem ja tā patīk.
Komentāri (3)
ko tu tur murgo
mums nekas neinterese
vienīgā interese ir Ukraina
Ka jau teicu man ģimenē trauklupatu sauca rikdrāna. Parasti par trauklupatām izmantoja kaut ko līdzīgu marlei vai nolietotu linu dvieli. No kuras puses nācis tas nosaukums nezinu,bet varētu būt no Ēdoles virziena. Lai kās un kā nebūtu tā ir izmantojama lieta atšķirībā no tevis. To Ukrainu tik nicinoši nepiemini. Viņi cīnās par savu ,atkartoju savu neatkarību kā mācēdami. Vari nepalīdzēt, Aizej piesakies ka vēlies nopulēt Gagārina to galvu ,ka atkal vēlies to redzēt vecaja vietā. Tevi sapratīs. Nerunā par citiem ja tevi pašu nekas neintresē. Raksti katru dienu mainīsies ,tēmas mainīsies,pat par to avariju te nevienu vairs neintesē. Man uznāca intrese nedaudz par Ventas balss rakstitajām tēmām ,bet paries ,zudīs intrese. Liepāja ,saprotu tas ir neliels dadželis mūsu Ventspils kungiem actiņās. Pie tam no Renģu ēdāja mutes. Tomēr kadreiz vajag
Līvi Fonteinā 8. februārī.